Hava astsubay ne iş yapar?

KopernikPizza

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç sorum olacak:
  1. Hava astsubay ne iş yapar, nasıldır? vb.
  2. Kara astsubay meslek yüksek okulu ile arasında kaldım. Ne yapmalıyım?
  3. Hava astsubay meslek yüksek okulu mezunu helikopter pilotu olabilir mi?
  4. Hamyo mezunu da beylik silahı taşıması zorunlu mu?
Biraz fazla soru var kusura bakmayın. Bir de son olarak gerçekten bilgili kişiler cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Çalıştığınız yere göre değişir. Direkt "şu" denemez.
2. Hava daha iyi.
3. Bilmiyorum.
4. Her gittiğiniz yere silahınızı da götüreceksiniz diye bir şey yok. Sivil hayatı soruyorsanız yani.

Hava astsubay ne iş yapar, nasıldır? vb.
Astsubay ihtisasları
Kara astsubay meslek yüksek okulu ile arasında kaldım. Ne yapmalıyım?
Senin isteğine göre değişir. KKK'da mı görev yapmak istiyorsun HKK'da mı? Görev yerleri, tanımları çok farklı.
Hava astsubay meslek yüksek okulu mezunu helikopter pilotu olabilir mi?
Hayır.
Hamyo mezunu da beylik silahı taşıması zorunlu mu?
Sivilde silah taşıma gibi bir zorunluluğun yok.

1.Hava astsubaylar gerek askeri havalimanlarında gerek askeri araç tamirlerinde çalışır bu kişiden kişiye göre ne olarak çalıştığına göre değişir.
2.Kara Astsubay olarak okursanız daha çok sahalarda olursunuz bu da istediğiniz kuvvetlere göre değişir.Kara da fena sayılmaz.
3.Hava astsubayları pilot olamazlar.
4.Asker olduğunuz için personel silahınız olur yanınızda taşırsınız.Fakat her yere de silahla gideceksiniz diye bir durum yok.

Bölümler arasında hava daha iyi kafaya gitme vs demek bana göre yanlış.
1)Sınıf önemli. Uçak bakım mı piyade mi muhabere mi?
2) Kara kuvvetleri eğitimi zordur. Her yiğidin harcı değildir cidden. Meslek hayatı da zordur belli şartları kabul etmen gerek. Yoksa aldığı maaş aynı yani hemen hemen.
3) helikopter pilotu için hava harp ya da kara harp okumanız lazım.
4) adı üstünde sivil silah taşıma zorunluluğu kimsede yok.

Bölümler arasında hava daha iyi kafaya gitme vs demek bana göre yanlış.
1)sınıf önemli. Uçak bakım mı piyade mi muhabere mi?
2) kara kuvvetleri eğitimi zordur. Her yiğidin harcı değildir cidden. Meslek hayatı da zordur belli şartları kabul etmen gerek. Yoksa aldığı maaş aynı yani hemen hemen.
3) helikopter pilotu için hava harp ya da kara harp okumanız lazım.
4) adı üstünde sivil silah taşıma zorunluluğu kimsede yok.

Teşekkür ederim.

Yani hem evet hem hayır. Bölümlerin çoğu matematik istiyor yanlış bilmiyorsam dersliklerine mat-1 fizik-1 ve bölüm dersleri görüyorlar.

Teşekkür ederim.

Merhaba, birkaç sorum olacak:
  1. Hava astsubay ne iş yapar, nasıldır? vb.
  2. Kara astsubay meslek yüksek okulu ile arasında kaldım. Ne yapmalıyım?
  3. Hava astsubay meslek yüksek okulu mezunu helikopter pilotu olabilir mi?
  4. Hamyo mezunu da beylik silahı taşıması zorunlu mu?
Biraz fazla soru var kusura bakmayın. Bir de son olarak gerçekten bilgili kişiler cevaplarsa sevinirim.
Hava astsubayına astsubay asker kimlik kartı verilir mi ve hava astsubaylara silah verilir mi sivil iken isterse her yere silahla gidip gelebilir mi lütfen bilgili birisi cevaplarsa çok sevinirim

Hava astsubayına astsubay asker kimlik kartı verilir mi ve hava astsubaylara silah verilir mi sivil iken isterse her yere silahla gidip gelebilir mi lütfen bilgili birisi cevaplarsa çok sevinirim.

Evet kimlik verilir, evet silah verilir, ve evet sivil iken belli yerler hariç silahını taşıyabilir. Lakin kendiniz için soruyorsanız üzgünüm kadınlar hava astsubayı olamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı