Yok canım ne alakası var yahu? Hayatın kararmaz sen rahat ol. Farkında mısın bilmiyorum lakin sen "ordu" için eğitiliyorsun. Ordu nedir? Bir ülkenin bel kemiğidir. Bel kemiği kırılırsa ne olur insan ya da canlı? Ölür. Ha şöyle diyebilirsin: Ben Hho'dan mezun olduktan sonra yüzbaşı rütbesine gelince istifamı verip sivil havacılığa geçeceğim daha fazla para kazanmak için dersen o çok ayrı kabul edilir yani. Zaten bildiğim kadarıyla istifa eden pilotların birçoğu sivil havacılığa yöneliyor. Öyle kafanızda sorular olmasın. Zaten siz çok ama çok başarılı bir pilot olursanız siz istifa etseniz bile ordu istemez. Hem sen Hho'dan mezun ol atanma gibi bir derdin olmaz, maaş derdin olmaz, iş bulma imkanı derdin olmaz, arkanda sadece devlet değil hem devlet hem de ordu olur. İleri de çocukların bir tık el üstün de tutulur, çok başarılı bir subay olduktan sonra HKK komutanı da olursan zaten kimsecikler bir şey yapmaz sana, ciddi diyorum. Hem iyi bir meslek seçmişsin. Bu meslek(ordu subaylığı) ileride de ihtiyaç olan bir meslek. Diğer mesleklere bak 100 yıl kadar ömürleri var hatta bazılarının 50 60 yıl. Ama ülkeler ordulara ve askerlere insanlığın başından beri ihtiyaç duyduğu için gelecek yüzyıllarda da ihtiyaç duyacak. Rahat olsun için.