Havaalanında ne yapmalıyım?

Gnk1622

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. Bayağı bir süredir yoktum giremiyordum bir hoşgeldin alırım :)
Arkadaşlar uçak bileti alacağım ve havaalanında ne yapacağım bilmiyorum. Kendi başıma hiç yolculuk yapmadım. Uçağa kadar olan adımları bana anlatabilir misiniz? Teşekkürler. Bu arada internetten alacağım bileti.

Önce havaalanına giriş var tabii. Girerken tüm metalleri cıkarıp mümkünse çantana koy, ve uçağa binene kadar giyme.

Bileti alınca chek in yapmalısınız. Uçuş saatinden 24 saat önce yapılır, amacı koltuk seçimidir.

Biletinizi yazdırmadıysanız, havaalanında bineceğiniz firmanın otomat yada bagaj kabul gişelerinden Nüfus cüzdanınız ile alabilirsiniz.

Bileti aldıktan sonra 2. kontrolden geçeceksiniz. Sonra bekleme ve uçağa bineceğiniz kapının olduğu salona geçeceksiniz.

En son uçağa binmeden, kapıdan geçerken nüfus cüzdanı ve biletinizi göstereceksiniz.

Ve bitti...

(Mobilde olduğum için ayrıntıya giremedim. Tıkandığınız kısımları seve seve cevaplarım. :) )

İbrahim kardeşim açıklamış çok teşekkürler :) O bilet aldıktan sonraki kısımlarda ek şeyler var mı diye emin olmak istedim. Ayrıca chek in internetten yapacağım. Tekrardan yardım için teşekkürler :)

İbrahim kardeşim açıklamış çok teşekkürler :) O bilet aldıktan sonraki kısımlarda ek şeyler var mı diye emin olmak istedim. Ayrıca chek in internetten yapacağım. Tekrardan yardım için teşekkürler :)
Ne demek. :) Kafanızda en ufak bir kırıntı varsa sorun, zira orada sıkıntı çekmekten iyidir.

Hortlatmak gibi olacak ama cumartesi yolculuğumu yaptım İstambul'a geldim. Yardım için teşekkürler :)
Ne demek. Yardım etmedikten sonra bu forumda ne işimiz var.. :)

(Bir de havaalanında kalmışlığım, sıkıntı çekmişliğim var. Bu nedenle kimsenin sıkıntı çekmesini istemem. :) )

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı