Havaalanından E-Sigara Geçer mi?

Siteden kesinlikle almayınız. Eskiden facebook gruplarında dünya kadar referansı olan büyük satıcılardan rahatlıkla alınabiliyordu. Piyasa bildiğim kadarıyla şimdilik Telegram'dan dönüyor. Büyük cihaz tedarikçileri birçok marka model cihazı ve atomizeri hala satmakta. Likit olarak da zaten önerimi yaptım yukarıda. MTL için de tartışmasız en iyi marka 'EFKAR'ı öneririm. Cihaz ve gündem bilgisi için esigara.us vardı sonra .eu oldu sanırım orası + telegram+ Facebook'ta kalan son birkaç grup olabilir bilgi aramanız için.
Telegram adresi veya bağlantısı var mı bunların? Hem cihaz hem likit için güvenilir olan? Nerden erişebilirim ya da? Bir de ben görsel olarak paylaşmıştım bir link. Yukarıda birinci sayfada galiba. O sayfa güvenilir mi? Baya markaları dizmiş ama bilemedim.

Telegram adresi veya bağlantısı var mı bunların? Hem cihaz hem likit için güvenilir olan? Nerden erişebilirim ya da? Bir de ben görsel olarak paylaşmıştım bir link. Yukarıda birinci sayfada galiba. O sayfa güvenilir mi? Baya markaları dizmiş ama bilemedim.
Foto göremedim ama aklıma gelen ve premium sitesi olan tek yer lotusvape. Zaten grupları vardı. Bunun dışında telegrama; ''Buhar, Elektronik Sigara, Vape'' vs. yazarak zaten benim de birkaç tane bulduğum sayfalara joinleyebilirsiniz. Batuhan Ekşioğlu bildiğim en büyük tedarikçiydi cihaz konusunda. Ben de her şeyim uzun süredir tam olduğu için uzun süre uzak kaldım. Kapatıldıklarını bile geçen ay farkettim.

Telegram üzerinden bir çok sayfa bulabilirsiniz. Nikotinsiz likit satan siteler bulunmakta hatta NBase denilen aroma ve nikotini kendiniz eklemeniz için üretilen düz likitler mevcut ve çok hesaplılar nikotinsiz olanlardan alıp içine istediğiniz aromayı katmanız yeterli içim için. Telegram üzerindeki gruplarda tedarik sorunu olduğu için acayip uçuk bir piyasa var. Tabii ki sitelerden daha uygun ama ikinci el ürüne istedikleri para ile yurtdışından aynısının sıfırından iki tane alabiliyorsunuz. Ben bu yüzden İngiltereye gittiğimde almaya karar verdim. Eğer almak gibi bir düşünce var ise siz de yurtdışından alabilirsiniz.

@painkiller Aynen, ders çalışıyorum beynim durmuş. Alevkimya gibi zamanında çok fazla kullandığım yerlerden Aroma ve NBase temin edip nikotinsiz şekilde demleme yaparak likit tüketebilirsiniz. Teşekkürler hatırlattığınız için @dansemacabre Kendim uzun zamandır demlemeyip hep hazır satın aldığım için tamamen aklımdan çıkmış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı