Havacılık için Meta Quest 2 alınır mı?

UgurTRN

Hectopat
Katılım
7 Kasım 2020
Mesajlar
58
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle daha önce VR deneyimim olmadı. War thunderde resmi içerik üreticisiyim genel olarak uçak uçurmak için bir VR gözlüğü almayı düşünüyorum. Fiyat uygunluğu olarak meta Quest 2 13bin TL bandında olduğu için şu an alabileceğim konumda. Bazı arkadaşlar çok rahatsız eder çok kötü bulanık bir cihaz diyorlar. Quest 3 alacak param öğrenci olduğumdan dolayı şu anda yok ama 1 sene sonra işe başlayacağım. Şimdi 2 soru soracağım.
1-gözlük cidden çok mu bulanık ve kötü gösteriyor. Uçak oyunlarını oynarken 360p görüntüyle oynayacaksam hiç tercih etmeyeceğim?
2-gözlüğün kullanışı beni çok yorarmı günlük 1-2 saat uçak uçuracağım? Ağırlığı falan çok mu fazla konforu nasıldır?
3-sizce 1-2 sene bekleyip Quest 3 mü almalıyım yoksa şu an biriktirdiğim para ile Quest 2 mi almalıyım?
Cevaplarınız için teşekkürler.
 
Aslinda gözlüğü bilgisayara takıp oynayacak olduğunuz için bilgisayarin açabileceği grafik seviyesi önem arz ediyor. Eğer bilgisayarin Full + Full grafik açabiliyorsa YouTube'a War Thunder VR 4K VR gameplay oculus/meta Quest 2 yazarak oynaniş videolarini izleyebilirsiniz. Sadece War Thunder oynayacaksiniz meta Quest 3E yükseltmek için bir sebep duymuyorum doğrusu, arada cözünürlük arasinda fark olsa da Quest 2'de fena kalite sunmuyor değil. Ve evet stock olarak gelen kafa bandi rezalet, onu değiştirmeniz gerekebilir, bataryada tahmini 2 saat götürür yani Quest 2 alirsaniz pişman olacağınızı düşünmüyorum şahsen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı