Ben bakim yaptigim ucagin basarili bir şekilde take off yapmasından daha çok zevk aliyorumİşinizi sevdiğinizden eminim ancak insan yine de pilotluğu arzuluyordur![]()
Ben bakim yaptigim ucagin basarili bir şekilde take off yapmasından daha çok zevk aliyorumİşinizi sevdiğinizden eminim ancak insan yine de pilotluğu arzuluyordur![]()
Havacılık alanında forum açılabilir aslında. Bütün sanalcılar, gerçek pilotlar ve sektördekiler deneyimlerini paylaşabilir. Belki vardır ben bilmiyorum.
Hale hazırda bir ekibimiz var bu konu ile ilgili. Sadece bu konuda nasıl bir tepki alırız anlamında sordum. Yoksa elbette araştırma vs. bunlar olmazsa olmazlarımız.Sitenin içeriğinde neler olacak? Kimlere hitap edecek? Öyle kuru kuruya site kurulmaz. Araştırma yapman lazım.
Bence güzel olur. Açıkçası yurtdışında çok fazla site ve forum var bu alanda. Ama ülkemizde maalesef hiç yok denecek kadar az veya salla baş yapılmış sayfalar var. Hatta Technopat Sosyal'deki Havacılık bölümü bile çoğu sayfadan daha aktif ve renkli diyebilirimHerkese merhabalar.
Havacılık üzerine bir web sitesi kurulsa kullanır mısınız? Sadece havacılığın konuşulduğu, günlük paylaşım vb. olan bir siteden bahsediyorum.
Havacılık alanında forum açılabilir aslında. Bütün sanalcılar, gerçek pilotlar ve sektördekiler deneyimlerini paylaşabilir. Belki vardır ben bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.