Kitabı okumak daha etkili gelmişti o dönem. Ama izlemek istediğim onlarca film var tabi.Özellikle senin gibi birisinin mutlaka izlemesi gereken filmlerden birisi
Che'yi öldürmek adlı kitabı okudunuz mu? Birkaç gün önce kitapçıda gördüm ve aldım. Biraz okumaya başladım fakat bana biraz sıkıcı geldi. Ben daha çok Che'nin öldürülmesini konu alan bir kitap diye düşünmüştüm fakat daha çok onu öldüren CIA ajanını anlatıyor sanırım? Kitabın ilerisi sarıyor mu?Onu ben de izlemedim daha.Ama onu anlatan kitabı okumuştum epey önce.
Teşekkürler. Listeme bir adet daha kitap eklediniz. Bunu okumamıştımKirabı okumak daha etkili gelmişti o dönem. Ama izlemek istediğim onlarca film var tabi.
...
CHE GUEVARA / ÖLÜM NEREDEN NASIL GELİRSE GELSİN - JEAN CORMIER | Nadir Kitap
CHE GUEVARA / ÖLÜM NEREDEN NASIL GELİRSE GELSİN kitabı hakkında bilgileri içeren kitap satış sayfası. JEAN CORMIER kitapları ve CAN YAYINLARI 1997 baskısı kitaplar ile ikinci el ve yeni 10 milyon kitap NadirKitap.com'dawww.nadirkitap.com
Onu okumadım ama benim okuduğum gayet iyi bir kitap tavsiye ederim.Che'yi öldürmek adlı kitabı okudunuz mu? Birkaç gün önce kitapçıda gördüm ve aldım. Biraz okumaya başladım fakat bana biraz sıkıcı geldi. Ben daha çok Che'nin öldürülmesini konu alan bir kitap diye düşünmüştüm fakat daha çok onu öldüren CIA ajanını anlatıyor sanırım? Kitabın ilerisi sarıyor mu?
Teşekkürler. Listeme bir adet daha kitap eklediniz. Bunu okumamıştım
BendimSen geçenlerde (Geçen dediğim oldu yine baya) F-18 yapıp paylaşmıştın sanırım değil mi buradan? Yoksa başkası mıydı o
@GKD internet üzerinden söyleyeceksen eğer Adore Oyuncak var. Orayı da bir incele istersen. Çeşit çok orda da belki aradığını bulmakta yardımcı olur sana
Baya gidecek, belli@GKDGaliba senin paralar Adore'ye gidecek gibi bu ara
Ben de istiyorum, şöyle 10-15 tane büyüğünden güzel maketler yapıp bir köşede sergilemek. Ama öğrenci hali işte, ne zaman var ne para@GKD Corsair bizim arkadaşta diecast model olarak vardı. Güzeldi baya. Aslında şu yoğunluğum geçerse WW 2 uçak serisi yapsam mıGüzel bir vitrin dizerim olmazsa
Beklerim, yaparsanız burada paylaşırsanız sevinirim@GKD Aslında şu yoğunluğum geçerse WW 2 uçak serisi yapsam mı
Mutlaka paylaşırım burdan da. Ama aynı şekilde sen deBeklerim, yaparsanız burada paylaşırsanız sevinirim