Havadan Sudan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özellikle senin gibi birisinin mutlaka izlemesi gereken filmlerden birisi :)
Kitabı okumak daha etkili gelmişti o dönem. Ama izlemek istediğim onlarca film var tabi. :)
...

Onu ben de izlemedim daha. :) Ama onu anlatan kitabı okumuştum epey önce.
Che'yi öldürmek adlı kitabı okudunuz mu? Birkaç gün önce kitapçıda gördüm ve aldım. Biraz okumaya başladım fakat bana biraz sıkıcı geldi. Ben daha çok Che'nin öldürülmesini konu alan bir kitap diye düşünmüştüm fakat daha çok onu öldüren CIA ajanını anlatıyor sanırım? Kitabın ilerisi sarıyor mu?
Kirabı okumak daha etkili gelmişti o dönem. Ama izlemek istediğim onlarca film var tabi. :)
...
Teşekkürler. Listeme bir adet daha kitap eklediniz. Bunu okumamıştım :)

@GKD internet üzerinden söyleyeceksen eğer Adore Oyuncak var. Orayı da bir incele istersen. Çeşit çok orda da belki aradığını bulmakta yardımcı olur sana:) Sen geçenlerde (Geçen dediğim oldu yine baya) F-18 yapıp paylaşmıştın sanırım değil mi buradan? Yoksa başkası mıydı o:)

• Beğen
İfadeler: GKD
Che'yi öldürmek adlı kitabı okudunuz mu? Birkaç gün önce kitapçıda gördüm ve aldım. Biraz okumaya başladım fakat bana biraz sıkıcı geldi. Ben daha çok Che'nin öldürülmesini konu alan bir kitap diye düşünmüştüm fakat daha çok onu öldüren CIA ajanını anlatıyor sanırım? Kitabın ilerisi sarıyor mu?

Teşekkürler. Listeme bir adet daha kitap eklediniz. Bunu okumamıştım :)
Onu okumadım ama benim okuduğum gayet iyi bir kitap tavsiye ederim. :) Bir de çok sevdiğim bir oyuncunun başrolde oynadığı ''Motosiklet Günlüğü'' filmi var.

1.png

Rekor kıracağız sanırım ):

Sen geçenlerde (Geçen dediğim oldu yine baya) F-18 yapıp paylaşmıştın sanırım değil mi buradan? Yoksa başkası mıydı o:)

Bendim :) 2 maket birden yapıyordum can sıkıntısından 🤣

@GKD internet üzerinden söyleyeceksen eğer Adore Oyuncak var. Orayı da bir incele istersen. Çeşit çok orda da belki aradığını bulmakta yardımcı olur sana:)

Çok teşekkürler :)

En sevdiğim modellerden biridir F4U-4. Genel olarak Corsair'lerin hepsini seviyorum gerçi ama bu ayrı. Mutlaka almam lazım XD

Tornado'yu boşver, IL2 varken 😆 War Thunder'da vardı bu, çok severdim. Bunu almam lazım bunu 😂
Olmadı ama benim bu siteyi öğrendiğim. Başka şeye harcayacak param kalmaz şimdi :D
Adore'yi duymuştum ama böyle bir sitesi olduğunu bilmiyordum. Fiyatlar da uygun sayılır.
Bu varmış bak. U4 değil ama olsun.

@GKDGaliba senin paralar Adore'ye gidecek gibi bu ara:)
Baya gidecek, belli 😂
@GKD Corsair bizim arkadaşta diecast model olarak vardı. Güzeldi baya. Aslında şu yoğunluğum geçerse WW 2 uçak serisi yapsam mı:) Güzel bir vitrin dizerim olmazsa:)
Ben de istiyorum, şöyle 10-15 tane büyüğünden güzel maketler yapıp bir köşede sergilemek. Ama öğrenci hali işte, ne zaman var ne para 😄 Bu sene içinde yaparım ben de belki. 5 tane var bende. 4 uçak 1 tank. Bir tane A10 maketim daha vardı da kayboldu, bulamıyorum 😒
@GKD Aslında şu yoğunluğum geçerse WW 2 uçak serisi yapsam mı:)
Beklerim, yaparsanız burada paylaşırsanız sevinirim :)

@GKD dostum ama sana bir tavsiye vereyim. Hangi ölçekle başladıysan onla devam et. Yani 1/72 veya 1/144 yapıyorsan hep o ölçüden al devamlı. Bizim arkadaş karışık yapmış. F-22, C-160'tan büyük valla çok çirkin duruyordu🤣
Beklerim, yaparsanız burada paylaşırsanız sevinirim :)
Mutlaka paylaşırım burdan da. Ama aynı şekilde sen de;)

• Muhteşem
İfadeler: GKD
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı