Havadan Sudan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne ara 46 sayfa oldu. Bir tek ben 09:00-17:00 çalışıyorum galiba. Her gece ikilere kadar konuşuyor millet. Nerdesin okul zamanları, sabah ezanina kadar oyun oynardım.

Bu ayakları satın alabileceğim bir yer var mı? Havayolu firmalarının sattığı maketlerden çıkıyor ama normal makette çıkmıyor.
Bu tip ayaklı standlar genelde diecast modellerde oluyor. Revell maketlerde yok bunlar. Zaten maketin altında tutturmak için yer yok. Diecast modellerin altında iki delik olur bu standa oturtabilmek için. Ama ben sadece ayağına para veririm dersen bir bakarım etrafa. Bazı modelcilerden sadece ayak talep edilebiliyor mu diye.

Ekran kartı yeni zaten. R3 3300 çıktığında eğer R5 2600 yakınsa performansı onu alacağım ya da R5 2600 alırım. Belki oyun performansına göre bir nesil daha beklerim. Kafam karışık şu an ama G4560'la da nereye kadar gideceksin sonuçta. Sistemde sırıtan tek parça işlemci. Gerçi ekran kartını yeni aldık ama kimileri "cyberpunk" için yetersiz kalacak, diyor. Inşallah yanılıyorlardir. @Random.Person Sende durum ne var mi bir değişiklik fikri? @LeViAcKeRMaN

Şu anda Ryzen 1200 + GTX 1050 Ti olan sistemi oyun çıkmadan önce 3600 + RX580 veya 3700X + RX5700 yapmaya niyetim var. Eğer sorun çıkmadan yurt dışına çıkabilirsem 3950X + Yeni Navi(Muhtemel 5800XT).

Tutturmak için yapıştırıcı kullanırım. O ayaklar bence güzel duruyor ayak olmayana göre.
Genelde maketleri yaparken yapılış kılavuzunda iki seçenek oluyor ya, biri tekerlekleri açık, biri kapalı yapımını anlatıyor. Kapalı iken daha güzel oluyor bence. Ayaklar görüntüyü bozuyor biraz.

Orası evet doğru. Zevk meselesi. Bazen iniş takımları açıkken yere koyduğunda düzgün yapamamışsan eğer bir esneme oluyor yere doğru. Bak senin için şu aşağıdaki gibi bir şey buldum işini görebilir. Google üzerinden Aero Display Stand diye aratırsan çeşitleri çıkıyor Hatta biraz inceledim yabancı sitelerde bile en popüler olanı buymuş sanırım dostum

Konuyu okudukça moralim azalıyor. Keşke ben de sizin gibi boş yapabilsem

O kadar boş yapmıyorsunuz sonuç olarak bir şeylerden konuşmak boş yapmak sayılmıyor fakat siz anladınız ne demeye çalıştığımı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…