O değil de. Şu de da ki gibi eklerin ayrı mı, birleşik mi yazılması konusu beni deli ediyor.Yedi uyarımdan beşi, yazım yanlışı olan mesajı alıntılamak
O değil de. Şu de da ki gibi eklerin ayrı mı, birleşik mi yazılması konusu beni deli ediyor.Yedi uyarımdan beşi, yazım yanlışı olan mesajı alıntılamak
Benim daha bir yıl olmadı ama 32 uyarı.Sen 4 yılda 58 uyarı almışsın. Ben 1.5 yılda 57 uyarı almışım. Garip
Bağlaç olanlar ayrı, edat olanlar birleşik yazılıyor.O değil de. Şu de da ki gibi eklerin ayrı mı, birleşik mi yazılması konusu beni deli ediyor.Bazen hatalı karar verildiğini düşünüyorum bu konuda.

Evet. Benim bildiğim bu işlemciye O.C. yapılmıyor. Zaten yapılabilse bile anakart uyumsuz.@.I.N.И.A. Pentium G serileri deli gibi overclock yapmaya müsait diye biliyordum. Stok frekansta mı kullanıyorsunuz?
Ben kendi sistemim için sormuştum ama senin gibi ''cyberpunk'' manyağı bile ''cyberpunk'' için RX 580 düşünüyorsa benim GTX 1660 hayli hayli kaldırır.Şu anda Ryzen 1200 + GTX 1050 Ti olan sistemi oyun çıkmadan önce 3600 + RX580 veya 3700X + RX5700 yapmaya niyetim var. Eğer sorun çıkmadan yurt dışına çıkabilirsem 3950X + Yeni Navi(Muhtemel 5800XT).
 İnşallah kaldırır.
 İnşallah kaldırır.  Kaldırır mı acaba.
 Kaldırır mı acaba.  

Konuyu okudukça moralim azalıyor. Keşke ben de sizin gibi boş yapabilsem

2000 TL. Sende var mı bir değişiklik plan program?@.I.N.И.A. Ne kadar bir bütçe ayırmayı düşünüyorsun? Sonuçta sana anakart da lazım olacak

Çöksün ya amaaaan. Bir uyuşturucu maddesinden kurtulmuş oluruz.Instagram çökmüş diyorlar. Sosyal olmasa, bunu bilmeyecek kadar sosyal değilmişim demek ki. Çok garip bir konuşma oldu.
Kaldıracaktır.Evet. Benim bildiğim bu işlemciye O.C. yapılmıyor. Zaten yapılabilse bile anakart uyumsuz.
Ben kendi sistemim için sormuştum ama senin gibi ''cyberpunk'' manyağı bile ''cyberpunk'' için RX 580 düşünüyorsa benim GTX 1660 hayli hayli kaldırır.İnşallah kaldırır.
Kaldırır mı acaba.

Aslında farkında olmadan yaptın.
2000 TL. Sende var mı bir değişiklik plan program?
Konuyla alakasız. @LeViAcKeRMaN neden her yazının sonuna kovboy emojisini koyuyorsun. Benim bildiğim ''Attack of Titan'' Teksas'ta geçmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.