Have i been pwned e-posta ve kullanıcı adı ihlal edilmiş diyor

Zamanin da o siteden bir veri ihlali olmus ve o sitedeki bilgilerin sizmis. Eger sifreni degistirirsen oradan sizmis verilerdeki sifreyle ayni olmayacagi icin birisi oradaki bilgilerle giris yapmayi denese bile basarisiz olacaktir. Yani sadece sifreni degistir bir de garanti olsun diye iki asamali dogrulama AC yeterli.

Bir de yanlış anlama fakat yasin gercekten 14 mu? Bir arkadasimin sanal ortamda kullandigi adiyla ayni kullanici adin var da merak ettim :D

Zamanin da o siteden bir veri ihlali olmus ve o sitedeki bilgilerin sizmis. Eger sifreni degistirirsen oradan sizmis verilerdeki sifreyle ayni olmayacagi icin birisi oradaki bilgilerle giris yapmayi denese bile basarisiz olacaktir. Yani sadece sifreni degistir bir de garanti olsun diye iki asamali dogrulama AC yeterli.

Bir de yanlış anlama fakat yasin gercekten 14 mu? Bir arkadasimin sanal ortamda kullandigi adiyla ayni kullanici adin var da merak ettim :D
Evet hocam 14 yaşındayım

Hocam şifre derken sadece Google hesabinin şifresini değiştirirsem ordaki sızan veriye giremezler demi

Evet hocam 14 yaşındayım

Hocam şifre derken sadece Google hesabinin şifresini değiştirirsem oradaki sızan veriye giremezler değil mi?
Şifreni değiştirdiysen korkacak bir şey yok yani. Benim de birçok yerden sızdırılmış verim var her gün hesabıma bir gün Meksika bir gün Amerika bir gün İtalya falan özellikle Ruslar :D giriş yapmaya çalışıyorlar ama giremiyorlar tabii.

Son düzenleme:
Hocam demek istediğim sitedeki şifremi yoksa Google hesabinin şifresinimi değiştirmem gerekli ben sadece Google hesabinin şifresini değiştirdim yeterli mi? 2FA açık

Hocam bir de ornekteki sızan veriler kısmını silebilir misiniz mesajınızdan bu tarz konularda paranoyak biriyimdir. Bilgiler örnekte olsa yine de silebilir misiniz o kısmı

Verilerin sızdığı siteye şifreni kullanarak girebilirler eğer senin için önemliyse oradaki şifreni de değiştir.

Kusura bakma bu konuda hassas olabileceğini düşünemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı