Have I Been pwned güvenilir mi?

Belki de sayfaya girdiğimiz anda verilerimi alıyordur? Mümkün mü?
Çerezlere izin verdiğiniz zaman site reklamlarında size göre/aradığınız şeylere göre kişiselleştirme yapıyor.

Öyle bir şey olduğu zaman Google şu bildirimi veriyor:
Chrome-veri-ihlali-nedeniyle-şifreniz-ifşa-oldu.png

Have I Been pwned de güvenilirdir, çalma gibi bir durum yok. Cybernews'de e-postamın tamamen güvenli olduğu gözüküyor, Have I Been pwned üzerinde Wattpad üzerinde sızdırılmış olarak gözüküyor.

Kaspersky güvenilir gösteriyor da yine de bi sorayım dedim. Çünkü mesele benim hesap bilgilerimin çalınması değil. 2-3 arkadaşıma da bu siteden kontrol ettirdim, eğer onların bilgileri çalınırsa yaşaycağım vicdan azabı.
hocam şahsen şu anda bana da gösterdiniz ve 2 hesabımda da 2 adet problem olduğunu söyledi fakat ne olduklarını pek anlayamadım

Kaspersky güvenilir gösteriyor da yine de bi sorayım dedim. Çünkü mesele benim hesap bilgilerimin çalınması değil. 2-3 arkadaşıma da bu siteden kontrol ettirdim, eğer onların bilgileri çalınırsa yaşaycağım vicdan azabı.
Gugıl amcaya sordum ve benimle aynı fikirde.

1612732551248.png

Tamamen legit, yani sorun yok.

Have I Been pwned de güvenilirdir, çalma gibi bir durum yok. Cybernews'de e-postamın tamamen güvenli olduğu gözüküyor, Have I Been pwned üzerinde Wattpad üzerinde sızdırılmış olarak gözüküyor.
hocam nereden sızdırıldığını nasıl anlayacağım acaba?

Cybernews 3.5 milyar mail adresi veritabanı üzerinden arama yapıyor. Have I been pwned ise şimdiye kadar olmuş çoğu pwnage olaylarındaki veritabanlarını tarıyor. Bu yüzden farklı sonuçlar çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı