Have I Been pwned güvenilir mi?

Burada kaç şirket tarafından sızdırıldığını söylüyor.
Sitenin aşağısına inerseniz:

Hangi şirketler olduğunu gösteriyor(dikkat edin, sayı kadar şirket olması gerek).

Sitenin aşağısına inin ve SS atın.
sağolun hocam wattpadmiş problemi olan birde zomato diye bir site ne ara nasıl üye olduysam artık nasıl temizlerim acaba gerçi 2 adımlı kimlik doğrulaması da açık sorun olacağını pek sanmıyorum

Tam olarak işlevi bu mu?

Tam olarak işlevi bu mu?
Buyurun sizin şifreniz burada bir yerde:

Tam olarak işlevi bu mu?
Sitenin işlevi şu;
İnternette şu an bir sürü Hacklenen data'ları indirmek için yerler var. Bu da bu dataları kendi sitesinde barındırıyor, eğer e-postanı o büyük dataların içinde bulursa bu hatayı, ve sızdırılan şirketin ismini söylüyor.

İyi de ben Wattpad kullandığımı hiç hatırlamıyorum ki. Bir de şifreme erişmek için dosyayı indirmem mi lazım?

İyi de ben Wattpad kullandığımı hiç hatırlamıyorum ki. Bir de şifreme erişmek için dosyayı indirmem mi lazım?
Hocam Wattpad uygulaması olmak zorunda değil, alt şirketlerine üye olmuşsunuzdur.
Şifrenizi mi unuttunuz?

Hocam Wattpad uygulaması olmak zorunda değil, alt şirketlerine üye olmuşsunuzdur.
Şifrenizi mi unuttunuz?
Anladım.
Yok hocam şifreniz burada bir yerde dediniz ya, ben de orada indir butonu var, onu indirip mi bulabilirim anlamında sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…