Kolpa değil alan arkadaşlarım var sitenin yavaşlığı dışında gerçek hocam bende alamayan biri olarak yazıyorum bunu.
Al-sat mı yapacaksın hocam ne varsa toplamışsın![]()
Kredi kartı ve adresimi dünden girdim, kredi kartı limitlerimi ayarladım sepeti favorileri her şeyi dünden ayarladım, fiyatlar düşmeye başladığı an sepeti çok hızlı ayarladım ödemeye geçtim stoklar tükendi. Sepete ekleme şlemlerim 20 saniye sürmedi stok bitti bunun mümkün olduğunu düşünmüyorum. Burada kuşku uyandırıcı şeyler var. Bazı arkadaşlar alabilmiş nasıl olmuş anlamadım.
Şans işte hocam, sepetinde olanlar alabildi zaten direk.Kredi kartı ve adresimi dünden girdim, kredi kartı limitlerimi ayarladım sepeti favorileri her şeyi dünden ayarladım, fiyatlar düşmeye başladığı an sepeti çok hızlı ayarladım ödemeye geçtim stoklar tükendi. Sepete ekleme şlemlerim 20 saniye sürmedi stok bitti bunun mümkün olduğunu düşünmüyorum. Burada kuşku uyandırıcı şeyler var. Bazı arkadaşlar alabilmiş nasıl olmuş anlamadım.
Ben de dediğiniz gibi yapmıştım ama alamadım. Bir türlü ödeme ekranı açılmadı. Ekstra olarak herkes her şeyden satın almış. Rahatsız etti bu durum beni. Kulaklığa ihtiyacım vardı ve kulaklığı sepetime ekledim ki öbür ürünlerden birine ihtiyacı olan alabilsin diye görüyorum ki kimse kendinden başkasını düşünmüyor.Kredi kartı ve adresimi dünden girdim, kredi kartı limitlerimi ayarladım sepeti favorileri her şeyi dünden ayarladım, fiyatlar düşmeye başladığı an sepeti çok hızlı ayarladım ödemeye geçtim stoklar tükendi. Sepete ekleme şlemlerim 20 saniye sürmedi stok bitti bunun mümkün olduğunu düşünmüyorum. Burada kuşku uyandırıcı şeyler var. Bazı arkadaşlar alabilmiş nasıl olmuş anlamadım.
Evet yedekte dursun diye kulaklik almis pasam. İhtiyaci olmasa bile ihtiyaci olanin onune gecmeyi cok seviyor insanlar.Ben de dediğiniz gibi yapmıştım ama alamadım. Bir türlü ödeme ekranı açılmadı. Ekstra olarak herkes her şeyden satın almış. Rahatsız etti bu durum beni. Kulaklığa ihtiyacım vardı ve kulaklığı sepetime ekledim ki öbür ürünlerden birine ihtiyacı olan alabilsin diye görüyorum ki kimse kendinden başkasını düşünmüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.