Elektronik Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 365
  • Görüntüleme 14.670
Kredi kartı ve adresimi dünden girdim, kredi kartı limitlerimi ayarladım sepeti favorileri her şeyi dünden ayarladım, fiyatlar düşmeye başladığı an sepeti çok hızlı ayarladım ödemeye geçtim stoklar tükendi. Sepete ekleme şlemlerim 20 saniye sürmedi stok bitti bunun mümkün olduğunu düşünmüyorum. Burada kuşku uyandırıcı şeyler var. Bazı arkadaşlar alabilmiş nasıl olmuş anlamadım.

Al-sat mı yapacaksın hocam ne varsa toplamışsın :D

Herkesin almaya hakkı varsa ben de aldım işte, al sat yapmayacağım, gaming kulaklık ve klavye yedekte duracak, TWS kulaklığı kullanacağım, blue switch'i anahtarıma takacağım, mousepadi kullanacağım, yani kullanmayacağım bir şey yok o listede.

Hoparlorden alan biri varsa kanit atsin inanacagim, diger urunlere bir lafim yok ama hoparlor gayet de kolpaydi. Fiyati degismedi urunun sayfasinda anasini satayim, nasil almis olabilirsin? 3 farkli cihazdan F5'ledim, fiyat degistigi gozuktugu an ucunde de stok bitti dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartı ve adresimi dünden girdim, kredi kartı limitlerimi ayarladım sepeti favorileri her şeyi dünden ayarladım, fiyatlar düşmeye başladığı an sepeti çok hızlı ayarladım ödemeye geçtim stoklar tükendi. Sepete ekleme şlemlerim 20 saniye sürmedi stok bitti bunun mümkün olduğunu düşünmüyorum. Burada kuşku uyandırıcı şeyler var. Bazı arkadaşlar alabilmiş nasıl olmuş anlamadım.

Şans hocam limitli bir ürün alıyorsunuz normal bence.

Şans işte hocam, sepetinde olanlar alabildi zaten direk.

Patates sunucular olursa olacağı bu. Bende fiyatlar 30 geçe düştü, girdiğimde stoklar bitmişti.

Yarım saat boyunca F5 attım sepette olmasına rağmen fiyat düşmedi.

Ben de dediğiniz gibi yapmıştım ama alamadım. Bir türlü ödeme ekranı açılmadı. Ekstra olarak herkes her şeyden satın almış. Rahatsız etti bu durum beni. Kulaklığa ihtiyacım vardı ve kulaklığı sepetime ekledim ki öbür ürünlerden birine ihtiyacı olan alabilsin diye görüyorum ki kimse kendinden başkasını düşünmüyor.

Ben de dediğiniz gibi yapmıştım ama alamadım. Bir türlü ödeme ekranı açılmadı. Ekstra olarak herkes her şeyden satın almış. Rahatsız etti bu durum beni. Kulaklığa ihtiyacım vardı ve kulaklığı sepetime ekledim ki öbür ürünlerden birine ihtiyacı olan alabilsin diye görüyorum ki kimse kendinden başkasını düşünmüyor.
Evet yedekte dursun diye kulaklik almis pasam. İhtiyaci olmasa bile ihtiyaci olanin onune gecmeyi cok seviyor insanlar.

Alanlara hayirli olsun alamayanlara gecmis olsun.

Dosya Ekleri

• 1762875774013.png
    1762875774013.png
    57,1 KB · Görüntüleme: 94

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı