Elektronik Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 361
  • Görüntüleme 14.155
Alanlara hayirli olsun alamayanlara gecmis olsun.

Dosya Ekleri

• 1762875774013.png
    1762875774013.png
    57,1 KB · Görüntüleme: 85
Ben de dediğiniz gibi yapmıştım ama alamadım. Bir türlü ödeme ekranı açılmadı. Ekstra olarak herkes her şeyden satın almış. Rahatsız etti bu durum beni. Kulaklığa ihtiyacım vardı ve kulaklığı sepetime ekledim ki öbür ürünlerden birine ihtiyacı olan alabilsin diye görüyorum ki kimse kendinden başkasını düşünmüyor.

Kurtlar sofrası hocam maalesef.

İhtiyacım vardı kaç gündür bekliyordum, alamadım stoklar sömürülmüş. İnşallah ihtiyacı olan birileri almıştır da indirimdeyken ihtiyacı olmadan alıp 3 katı fiyata satanlar alamamıştır, almamıştır.

Herkesin almaya hakkı varsa ben de aldım işte, al sat yapmayacağım, gaming kulaklık ve klavye yedekte duracak, TWS kulaklığı kullanacağım, blue switch'i anahtarıma takacağım, mousepadi kullanacağım, yani kullanmayacağım bir şey yok o listede.
İroni yaptım hocam indirimdeki çoğu ürünü aldığın için. Fiyatlar iyi ancak bi klavye de ben kapabilseydim iyi olurdu.

Neyse sağlık olsun, yokken sıkıntım yoktu ama böyle bir etkinlik düzenlenip şaibeli bir şekilde işler yolunda gitmeyince ruhum daraldı. Keşke son 2 gündür bu foruma girmemiş olsaydım en azından bu etkinliği görmezdim, içimde bu darlık olmazdı şuan. Para harcamadığım halde kendi dolandırılmış hissediyorum.

Neyse sağlık olsun, yokken sıkıntım yoktu ama böyle bir etkinlik düzenlenip şaibeli bir şekilde işler yolunda gitmeyince ruhum daraldı. Keşke son 2 gündür bu foruma girmemiş olsaydım en azından bu etkinliği görmezdim, içimde bu darlık olmazdı şuan. Para harcamadığım halde kendi dolandırılmış hissediyorum.
Aynı.

Aynı durumdayım haberim olmada uğraşmasam bu kadar üzülmezdim gerçekten. Sağlık olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı