Elektronik Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

Ben de dediğiniz gibi yapmıştım ama alamadım. Bir türlü ödeme ekranı açılmadı. Ekstra olarak herkes her şeyden satın almış. Rahatsız etti bu durum beni. Kulaklığa ihtiyacım vardı ve kulaklığı sepetime ekledim ki öbür ürünlerden birine ihtiyacı olan alabilsin diye görüyorum ki kimse kendinden başkasını düşünmüyor.

Kurtlar sofrası hocam maalesef.

İhtiyacım vardı kaç gündür bekliyordum, alamadım stoklar sömürülmüş. İnşallah ihtiyacı olan birileri almıştır da indirimdeyken ihtiyacı olmadan alıp 3 katı fiyata satanlar alamamıştır, almamıştır.

Şans işte hocam, sepetinde olanlar alabildi zaten direk.
Herkesin sepetindeydi ama az kişi alabildi ilginç bir durum ben de sürekli yeniledim sayfayı bir kere düştü fiyat alacak sıra kredi kartı bilgileri girme sayfası çöktü ondan sonra da zaten stok bitti

Herkesin almaya hakkı varsa ben de aldım işte, al sat yapmayacağım, gaming kulaklık ve klavye yedekte duracak, TWS kulaklığı kullanacağım, blue switch'i anahtarıma takacağım, mousepadi kullanacağım, yani kullanmayacağım bir şey yok o listede.
İroni yaptım hocam indirimdeki çoğu ürünü aldığın için. Fiyatlar iyi ancak bi klavye de ben kapabilseydim iyi olurdu.

İhtiyacım vardı kaç gündür bekliyordum, alamadım stoklar sömürülmüş. İnşallah ihtiyacı olan birileri almıştır da indirimdeyken ihtiyacı olmadan alıp 3 katı fiyata satanlar alamamıştır, almamıştır.
Maalesef aldılar.

Neyse sağlık olsun, yokken sıkıntım yoktu ama böyle bir etkinlik düzenlenip şaibeli bir şekilde işler yolunda gitmeyince ruhum daraldı. Keşke son 2 gündür bu foruma girmemiş olsaydım en azından bu etkinliği görmezdim, içimde bu darlık olmazdı şuan. Para harcamadığım halde kendi dolandırılmış hissediyorum.

Neyse sağlık olsun, yokken sıkıntım yoktu ama böyle bir etkinlik düzenlenip şaibeli bir şekilde işler yolunda gitmeyince ruhum daraldı. Keşke son 2 gündür bu foruma girmemiş olsaydım en azından bu etkinliği görmezdim, içimde bu darlık olmazdı şuan. Para harcamadığım halde kendi dolandırılmış hissediyorum.
Aynı.

Aynı durumdayım haberim olmada uğraşmasam bu kadar üzülmezdim gerçekten. Sağlık olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı