Havit Gamenote Fuxi H3 alınır mı?

Kablolu kullanımda bozulma kısmını tam anlayamadım. Dongle dışında sürekli kablolu kullansak da mı bozuluyor yani. Bir de bozulmasından kastını tam olarak açıklayabilir misiniz?
2 gün kadar kablolu kullandıktan sonra cihaz artık kablolu şekilde de çalışmamaya başlamıştı kapat aç yaptım kabloyu sök tak yaptım ama nafile. Ses yok yani. Başka bir yorumda da aynısını yaşayanı görmüştüm.

2 gün kadar kablolu kullandıktan sonra cihaz artık kablolu şekilde de çalışmamaya başlamıştı kapat aç yaptım kabloyu sök tak yaptım ama nafile. Ses yok yani. Başka bir yorumda da aynısını yaşayanıuyardıp.

Uyarınız için teşekkür ederim. Kendi sitesinde 1200'den 700'e düşmüştü. Mesajınızı görene kadar almayı düşünüyordum.
Bir de Havit'in H2002P ve 20002D modelleri ile ilgini bir fikriniz varsa öğrenebilir miyim?

Uyarınız için teşekkür ederim. Kendi sitesinde 1200'den 700'e düşmüştü. Mesajınızı görene kadar almayı düşünüyordum.
Bir de Havit'in H2002P ve 20002D modelleri ile ilgini bir fikriniz varsa öğrenebilir miyim?

Fuxi h3'ten daha iyi model bunlar fakat Havit'i bir daha tercih etmeyeceğimden ötürü öneremiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı