Şubat ayında Fuxi H3 almıştım ve aktif bir şekilde kullandım 2 saat önce bilgisayarı bir açtım ve bilinmeyen USB aygıtı hatası aldım. Dongle'ı kontrol ettim ve ışığı yanmıyordu farklı USB portlarına taktım ve tık yok. Zaten bu kulaklığın bu sorunu kronikti çok şaşırmadım internette araştırırsanız dongle arızası yaşayanları görürsünüz. Ben bu riski bilerek aldım ve ürün halen garanti kapsamında olduğu için Havit wp hattına servis talebi için başvurdum. İade isteyeceğim ve daha iyi bir kulaklık alacağım.
Halen almak isteyenler için öncelikle kulaklığı default bir şekilde kullanarak ses kasamazsınız. Ses kasmak için Dolby Access indiriceksiniz 40-45 TL ödeyerek lisans alacaksınız ve kulaklığa Dolby Atmos özelliğini getirmiş olacaksınız böyle yapınca kulaklığın kalitesi ciddi oranda artıyor. Ondan sonra da güzel bir EQ yapacaksınız benim EQ ayarlarımı aşağıda görebilirsiniz. Bunları yaptıktan sonra CS2 gibi oyunlarda çok güzel ses kasabiliyorsunuz. Bu EQ ayarını YouTube'tan buldum kendim yapmadım. Sadece oyun amaçlı değil müzik de dinleyebilirsiniz bu ayarla. 7.1 özelliği ise çöp zaten sanal bir şey olduğu için umutlanarak almayın. Arada bir de aldığım günden bugüne aniden bozuluyordu kapat aç yapmam gerekiyordu. Aktif kullanırsanız 3-4 günde bir şarja takmak zorunda kalırsınız bataryası da o kadar iyi değil 20 saat mı ne gidiyor. Şu an dongle bozulsa da kablolu bir şekilde kullanabiliyorum o güzelliği var. BT özelliği de var bu kulaklıkta ama BT ile CS oynanmaz ms farkı var çünkü. Telefona bağlamak için güzel bir özellik ama. Keşke bozulmasaydı. Tekrar alır mıyım hayır.