Havit Gamenote FUXI-H3 alınır mı?

Bütçe
999TL

Synth36

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1K bütçe ile alınır mı? İyi diyen olmuş kötü diyen olmuş bilemedim arada kaldım. Kablosuz istiyorum kulak üstü başka model önerirseniz onlara da bakarım.

Aktif kullanıyorum ses seviyesi iyi derecede, ses kalitesi fiyatına göre çok iyi, ağırlık olarak 11 saat aralıksız kullandım gram ağrı vs. yapmadı. şarjı da iyi gidiyor. Bass iyi vuruyor. Rekabetçi oyunlarda iyi ses kasmama yardımcı oluyor güzel bir yanı da bu. Fakat içinden çıkan dongle basit bozulabiliyor. Buna çözüm olarak da Dongle'ı kulaklığı kullanacağınız zaman takın, işiniz bittiğinde Dongle'ı sökün kenara koyun. Dongle çok uzun süre takılı kaldıgında ısınıp bozuluyor.

Aktif kullanıyorum ses seviyesi iyi derecede, ses kalitesi fiyatına göre çok iyi, ağırlık olarak 11 saat aralıksız kullandım gram ağrı vs. yapmadı. Şarjı da iyi gidiyor. Bass iyi vuruyor. Rekabetçi oyunlarda iyi ses kasmama yardımcı oluyor güzel bir yanı da bu. Fakat içinden çıkan dongle basit bozulabiliyor. Buna çözüm olarak da Dongle'ı kulaklığı kullanacağınız zaman takın, işiniz bittiğinde Dongle'ı sökün kenara koyun. Dongle çok uzun süre takılı kaldıgında ısınıp bozuluyor.

Hocam ses seviyesi nasıl? Çoğunlukla şarkı dinleyeceğim oyun oynarken rekabetçi oynamadığım için sıkıntı değil ses kasma olayı.

Bu fiyat bandında rakipsiz bir kulaklık fakat bütçeniz çok düşük hocam. Başka öneri yok maalesef. Ben de araştırıp almıştım bu fiyata en iyisi bu.

Hocam beklenti olarak ben mi yanlış anlıyorum anlamadım ama şu an 400TL'lik kulak içi kablosuz kullanıyorum Lenovo'nun bence gayet iyi böyle bir şey bekliyorum zaten pahalı kulaklık kullanmadığım için farkıda bilmiyorum 4-5klık olanlarla.

JBL T500BT alınır mı?​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı