Aktif kullanıyorum ses seviyesi iyi derecede, ses kalitesi fiyatına göre çok iyi, ağırlık olarak 11 saat aralıksız kullandım gram ağrı vs. yapmadı. Şarjı da iyi gidiyor. Bass iyi vuruyor. Rekabetçi oyunlarda iyi ses kasmama yardımcı oluyor güzel bir yanı da bu. Fakat içinden çıkan dongle basit bozulabiliyor. Buna çözüm olarak da Dongle'ı kulaklığı kullanacağınız zaman takın, işiniz bittiğinde Dongle'ı sökün kenara koyun. Dongle çok uzun süre takılı kaldıgında ısınıp bozuluyor.
Hocam çok iyi bir dinleyiciyseniz almanızı önermem. Ben ses kalitesini daha cok G332'ye benzettim. Bu kulaklığın amacı zaten müzik değil oyun daha çok.
Alınır ama aynı fiyatta iyi kulaklıklar var.Arkadaşlar 1K bütçe ile alınır mı? İyi diyen olmuş kötü diyen olmuş bilemedim arada kaldım. Kablosuz istiyorum kulak üstü başka model önerirseniz onlara da bakarım.
Bu fiyat bandında rakipsiz bir kulaklık fakat bütçeniz çok düşük hocam. Başka öneri yok maalesef. Ben de araştırıp almıştım bu fiyata en iyisi bu.
Alınır ama aynı fiyatta iyi kulaklıklar var.
Dediğim gibi çok ayrıntılı bir dinleyici değilseniz sizi götürür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.