Havit Gamenote FUXI-H7 alınır mı?

Sosyal'de önerildiği için BlackShark V2 X aldım, daha önce kullandığım kalitesiz kulaklıklardan bile daha kötü bir ses performansı var. Şu kulaklığa iyi diyenin gidip bir Kbb'ye muayene olması lazım.

Bende farklı bir model var Razer baracuda aynı sürücü var. 50mm olan ses çok iyi. Müzik performansı aşırı iyi. Hatta şaşırdım sennhesser PCX450 de var mid tizi ses ayrımı çok benziyor. Çinlilerin en iyilerinden bludio T7 Plus da var. Bence Razer bu sürücüleri midi tizi çok iyi veriyor. Sahtesi çok var bu tarz kulaklıkların. Kesinlikle sürücüleri piyasanın en iyisi fiyatına göre. İçinde sanki çift sürücü var. Tek sürücü ile bu kadar net sesi sadece Razer veriyor. Sennhesser bile bu ayrım için 2 sürücü kullanıyor.

Bir de ben kablosuz kullanıyorum. Kabloda daha iyi ses verme ihtimali var. Büyük ihtimal senin ses kartında ya da telefonda çıkışta bir sıkıntı olabilir.

Ya da sen yoğun bas seviyorsun. Onun için Anker kulaklık almak mantıklı. Bu kulaklık enstrüman seslerinde iyi. Basları da temiz. Ama öyle fazla bas vermiyor. Aşırı bas verenler JBL gibi midi tizi boğar.

Dinlediğin müzik tarzına göre kulaklık seçmek gerek. Gerçi çoğu oyuncu kulaklığı bunun için yapılmamış. Mermi sesi bomba sesi vs için ama Razer iyi müzük kalitesi.

Razer bende 2 bölündü plastik çatladı sürücülerin. Ses kalitesine lafım yok ama plastik kalitesi rezil servis işleri de rezil.

Son düzenleme:
@Alexander Parvus 3 günlük banım yeni bitti o yüzden ancak dönüş yapabiliyorum.

Yorumlarda Fuxi serisinin sorunlu olduğunu, yerine H2039BG önerildiğini görünce ufak bir bakayım dedim ve direkt vermiş olduğum Fuxi-H7 siparişini iptal edip H2039BG yi aldım.

Çünkü hem fiyatı H7 ile aynıydı, hem rengi benim sisteme uygundu zira tüm ekipmanların kasam ve monitörüm siyah, hem de pad yapısı ve rgb ışıkları hoşuma gitti.

H2039BG geldi kullanıyorum, baya iyi bir kulaklık. Fuxi-H7 yerine bence bunu al, N11 de 1600 küsürdü.

@Alexander Parvus 3 günlük banım yeni bitti o yüzden ancak dönüş yapabiliyorum.

Yorumlarda Fuxi serisinin sorunlu olduğunu, yerine H2039BG önerildiğini görünce ufak bir bakayım dedim ve direkt vermiş olduğum Fuxi-H7 siparişini iptal edip H2039BG yi aldım.

Çünkü hem fiyatı H7 ile aynıydı, hem rengi benim sisteme uygundu zira tüm ekipmanların kasam ve monitörüm siyah, hem de pad yapısı ve rgb ışıkları hoşuma gitti.

H2039BG geldi kullanıyorum, baya iyi bir kulaklık. Fuxi-H7 yerine bence bunu al, N11 de 1600 küsürdü.
Amazon dışında ürün almıyorum. Bende fuxi h7 aldım ve gerçekten çok iyi aşırı rahat olması beni memnun etti. Csgo oynuyorum bir tek 7.1 açıkken mi kapalıyken mi tam bilemiyorum birinde çok iyi ses kasılırken diğer modda rezalet. Söylediğin ürün amazonda satılmadığı için alamam sanırım teşekkürler.

Amazon dışında ürün almıyorum. Bende Fuxi H7 aldım ve gerçekten çok iyi aşırı rahat olması beni memnun etti. CS:GO oynuyorum bir tek 7.1 açıkken mi kapalıyken mi tam bilemiyorum birinde çok iyi ses kasılırken diğer modda rezalet. Söylediğin ürün Amazon'da satılmadığı için alamam sanırım teşekkürler.

Bende Fuxi H7 aldım kullanıyorum sanki kafamda yokmuş gibi gayet iyi ama Valorant oynarken sanki silahların sesleri daha fazla geliyor gibi baslı gibi yani eski kulaklıgım cok dandikti acaba ondan mı alışamadım sence?

Bende Fuxi H7 aldım kullanıyorum sanki kafamda yokmuş gibi gayet iyi ama Valorant oynarken sanki silahların sesleri daha fazla geliyor gibi baslı gibi yani eski kulaklıgım cok dandikti acaba ondan mı alışamadım sence?
7.1 özelliği var birinde iyi ses kasılırken diğerinde kasılmıyor ona bak ona göre bir göz at

Evet soru bu hem kablosuz olması güzel hem de ekipmanlarım beyaz olduğu için tercih etmek istiyorum kullanan vs varsa bilgi verebilirse sevinirim fiyatı göz önünde olduğu için süper bir şey beklemiyorum parasını hak etse yeter benim için 2000TL bütçe başka öneriler de yapabilirsiniz.
Ben bugün aldım kulaklığın tasarımı şekli ses kalitesi, mikrofon kalitesi olsun gayet iyi ancak bendekinde mi sorun var anlayamadım 5 dakikada bir falan ses bozuluyor 3-4 saniyeliğine sonra düzeliyor onun dışında f/p kulaklık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı