Havit Gamenote FUXI-H7 alınır mı?

@Alexander Parvus 3 günlük banım yeni bitti o yüzden ancak dönüş yapabiliyorum.

Yorumlarda Fuxi serisinin sorunlu olduğunu, yerine H2039BG önerildiğini görünce ufak bir bakayım dedim ve direkt vermiş olduğum Fuxi-H7 siparişini iptal edip H2039BG yi aldım.

Çünkü hem fiyatı H7 ile aynıydı, hem rengi benim sisteme uygundu zira tüm ekipmanların kasam ve monitörüm siyah, hem de pad yapısı ve rgb ışıkları hoşuma gitti.

H2039BG geldi kullanıyorum, baya iyi bir kulaklık. Fuxi-H7 yerine bence bunu al, N11 de 1600 küsürdü.
Memnun musunuz bende almayı düşünüyorum bir sıkıntı çıktı mı?

Memnun musunuz bende almayı düşünüyorum bir sıkıntı çıktı mı?
Şarjı pek tatmin etmiyor. RGB leri açarsam 2 gün anca gidiyor. RGB kapalı rahat 3 günü var.

Harici ses kalitesi ve şiddeti tatmin edici, rahatlığı da çok iyi. Kafamda olduğunu unutturuyor resmen.

Mikrofonunu deneyemedim çünkü harici mikrofonum var ama inceleme testlerinde gördüğüm kadarı ile mikrofon testleri baya iyiydi.

1600 liraya almıştım F/P kralı bence o fiyata.

Şarjı pek tatmin etmiyor. RGB leri açarsam 2 gün anca gidiyor. RGB kapalı rahat 3 günü var.

Harici ses kalitesi ve şiddeti tatmin edici, rahatlığı da çok iyi. Kafamda olduğunu unutturuyor resmen.

Mikrofonunu deneyemedim çünkü harici mikrofonum var ama inceleme testlerinde gördüğüm kadarı ile mikrofon testleri baya iyiydi.

1600 liraya almıştım F/P kralı bence o fiyata.
hocam hortlatıyorum konuyu Havit 2039bg xbox series s için kullanılabilirmi acaba almayı düşünüyorumda

Beyler açık konuşayım normal bir kullanıcıyım bana sorarsanız vasat ama idare eder.
Tam şarjda RGB kapalıyken şarjı 2 gün anca gidiyor açıkken 1 gün ancak.
Mikrofon 1-2 saat aktif kullanımdan sonra bozuluyor robotlaşıyor kulaklığın düğmesinden aç kapa yapınca hemen düzeliyor. Sonra yine 1-2 saat sonra aynı.
Kulaklık çok rahat bu yüzden iade etmedim. Ama fps oyunlarında ses kasması orta derece yani bir hyperx cloud 3 bile değilki o kulaklığı bile sevmiyorum çok tiz olduğundan.
Bas ve tiz seslere gelirsek ortalama bir yol ile yapmışlar idare eder.
Kablosuz olabilecek bir kulaklık değil ama hadi olsun garibanlar sevinsin diye yapmışlar. Yani alıyorsan bunu rahatlık konfor için al yoksa para yatırma.

Beyler açık konuşayım normal bir kullanıcıyım bana sorarsanız vasat ama idare eder.
Tam şarjda RGB kapalıyken şarjı 2 gün anca gidiyor açıkken 1 gün ancak.
Mikrofon 1-2 saat aktif kullanımdan sonra bozuluyor robotlaşıyor kulaklığın düğmesinden aç kapa yapınca hemen düzeliyor. Sonra yine 1-2 saat sonra aynı.
Kulaklık çok rahat bu yüzden iade etmedim. Ama fps oyunlarında ses kasması orta derece yani bir hyperx cloud 3 bile değilki o kulaklığı bile sevmiyorum çok tiz olduğundan.
Bas ve tiz seslere gelirsek ortalama bir yol ile yapmışlar idare eder.
Kablosuz olabilecek bir kulaklık değil ama hadi olsun garibanlar sevinsin diye yapmışlar. Yani alıyorsan bunu rahatlık konfor için al yoksa para yatırma.
Bi HyperX Cloud 3 bile değil mi? Bile ?

Bir zahmet olamasın zaten, biri 1500 diğeri 3000 lira. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı