Havit Gamenote GK60 Pro RGB mikrofon alınır mı?

rog strix001

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3330
Meslek
ogrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba mikrofonu yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Mesela ses ayarlama kısmını tutturmak çok zor ya çok ses geliyor ya çok az ses geliyor. Eğer RGB seven biriyseniz ki bende öyleyim mikrofon standında fotoğraflarda gösterildiği gibi bir renk fonksiyonu maalesef yok. Mikrofondaki ışıklarla standındaki ışıklar uyuşmuyor.

Merhaba mikrofonu yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Mesela ses ayarlama kısmını tutturmak çok zor ya çok ses geliyor ya çok az ses geliyor. Eğer RGB seven biriyseniz ki bende öyleyim mikrofon standında fotoğraflarda gösterildiği gibi bir renk fonksiyonu maalesef yok. Mikrofondaki ışıklarla standındaki ışıklar uyuşmuyor.
ben ayarlayamadım ayladır hocam hep çok az gidiyor, ayarı nasıl olmalı?

Ben ayarlayamadım ayladır hocam hep çok az gidiyor, ayarı nasıl olmalı?

Reis mikrofon ses testini aç arkadaki joystickleri çevir dene tek tek en iyi sana nasıl geldiyse öyle bırak ben öyle yaptım bazen Windows durduk yere mikrofon sesini azaltabiliyor sen ayarları falan kontrol et.

Reis mikrofon ses testini aç arkadaki joystickleri çevir dene tek tek en iyi sana nasıl geldiyse öyle bırak ben öyle yaptım bazen Windows durduk yere mikrofon sesini azaltabiliyor sen ayarları falan kontrol et.
Hocam iyi akşamlar, 1. buton mikrafon sesini azaltıp yükseltiyor, diğer 2'si aldığı sese etki etmiyor. Full seviyeye çekmeme rağmen kimse sesimi beğenmiyor herkese az gidiyor. Windows üzerindeki tüm ayarları fulledim yine yok. Bazen sesimi almıyor bile 2-3 kere bağırmam gerekiyor sonra mikrafon aktif oluyor deli etti. 2 el ilana koydum ucuza alıcı varsa satıcam valla belki başkasında dogru çalışır

Hocam iyi akşamlar, 1. buton mikrofon sesini azaltıp yükseltiyor, diğer 2'si aldığı sese etki etmiyor. Full seviyeye çekmeme rağmen kimse sesimi beğenmiyor herkese az gidiyor. Windows üzerindeki tüm ayarları fulledim yine yok. Bazen sesimi almıyor bile 2-3 kere bağırmam gerekiyor sonra mikrofon aktif oluyor deli etti. 2 el ilana koydum ucuza alıcı varsa satacağım vallahi belki başkasında dogru çalışır.

Vallahi reis orasını bilmiyorum ilk aldığımda bende bayağı uğraştım ama satıyorsan bütçeni arttırırsan Fifine A6V veya a6t al öneririm zaten birinde tutucu var diğerinde yok kaliteli markadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı