Havit Gamenote H2002BG alınır mı?

Açıkçası öteki ürünleri kullanmadığım için bir yorum yapamam daha önce de dediğim gibi fiyat olarak fazlasıyla karşılığını veriyor kulaklık yani şöyle bir durum var 2.500 tl ye aldınız ve kötü deme şansın olmaz kesinlikle beğenirsiniz ses kalitesi ve ses seviyesi olarak fazlasıyla yeterli oluyor baslar tizler orta sesler gayet dengeli bir şekilde geliyor Driver olarak da google ye SteelSeries GG yazıp programı indirebilirsin Ayarları kendi istediğiniz gibi yapabilirsin tamamen senin zevkine kalmış bir şey Yani kısacası Razer blackshark v2 x den kat kat daha iyi kıyaslanaz bile

Kablo ile çalışıyor evet hem şarj oluyor hem de kablolu kullanımda yapabiliyorsun ama bilgisayarı kapatınca şarja taksan daha iyi.

Mikrofonu çıkabiliyor mu? Şu an başka bir Havit kulaklık kullanıyorum cızırtı oluyor ama sanırım bu kablodan sen böyle bir sorun yaşadın mı ve bir de kulaklık bağlantı mesafesi hemen hemen ne kadar? H2039BG ürünü de stoklara girmiş sizce hangisi?

Mikrofonu çıkabiliyor mu? Şu an başka bir Havit kulaklık kullanıyorum cızırtı oluyor ama sanırım bu kablodan sen böyle bir sorun yaşadın mı ve bir de kulaklık bağlantı mesafesi hemen hemen ne kadar? H2039BG ürünü de stoklara girmiş sizce hangisi?

Mikrofonu çıkarılabiliyor herhangi bir cızırtı olmuyor defalarca test ettim. Bağlantı mesefasini çok ölçmedim ama 10 metreye kadar herhangi bir sıkıntı olmuyor arka odalara gittiğim zaman bir sıkıntı yaşamıyorum. H2039 modelini ilk görmüştüm stokta olmadığı için bunu tercih ettim iyi ki de aldım diyorum yeni ürün ve yalıtımı çok çok iyi beklediğimden çok kaliteli çıktı.

Mikrofonu çıkarılabiliyor herhangi bir cızırtı olmuyor defalarca test ettim. Bağlantı mesefasini çok ölçmedim ama 10 metreye kadar herhangi bir sıkıntı olmuyor arka odalara gittiğim zaman bir sıkıntı yaşamıyorum. H2039 modelini ilk görmüştüm stokta olmadığı için bunu tercih ettim iyi ki de aldım diyorum yeni ürün ve yalıtımı çok çok iyi beklediğimden çok kaliteli çıktı.

O zaman kumaş ped olması nedeniyle bu ürünü satın alacağım. Detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

O zaman kumaş ped olması nedeniyle bu ürünü satın alacağım. Detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Rica ederim.. pişman olmayacağınız bir üründür.

H2002bg vs H2039BG hangisi arkadaşlar kararsız kaldim.

H2039BG bu ürünü birkaç kişi test ediyor videolarını izleyip karar verebilirsin H2002bg kulaklığın videoları henüz yok önceki yorumlarda deneyimlerimi az da olsa yazmıştım bakabilirsin.

Arkadaşlar ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ses kalitesi gercekten beklediğinizden daha iyi çıkıyor. Bu kulaklikdan önce Logitech G Pro X kullandım bozulduğu için kablosuz bir kulaklığa geçtim ve iyiki almışım ses bass konusunda eksiği yok diyebilirm. Tek sıkıntısı benim kafam biraz büyük çok az kucuk geliyor gibi oldu olmadı böyle abartmıyım şimdi çinliler için yapılmış sanırım. Ben 1 2 gün sonra alıştım ama çok sorun yasatmadı pedleride aynı şekilde mükemmel konforlu diyemem kesinlimle ama fiyatına göre ses kalitesi pil yeterliliği inanilmaz kendi equalizerı yok steelseriesınkini indirdim çok güzel uyumlu çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı