Havit Gamenote H2002bg nasıl bir kulaklık?

IamTheDragon

Centipat
Yer
Sındırgı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar, şimdi ben hafif düşük bütçeli Havit H2002bg diye bir kulaklık beğendim ve aldım, biraz ani oldu gerçekten. Sizce nasıl bir seçim yapmışım, güzel midir bu marka ve sonradan fark ettim ki kablosuz imiş. Şimdi benim anakart ASUS B650 M-R, Ben nasıl kullanacağım bu kulaklığı, herhangi bir Bluetooth, Wireless vesaire girişi de yok. Dongle geliyormuş galiba, doğru mudur?

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar, şimdi ben hafif düşük bütçeli Havit H2002bg diye bir kulaklık beğendim ve aldım, biraz ani oldu gerçekten. Sizce nasıl bir seçim yapmışım, güzel midir bu marka ve sonradan fark ettim ki kablosuz imiş. Şimdi benim anakart ASUS B650 m-r, ben nasıl kullanacağım bu kulaklığı, herhangi bir Bluetooth, Wireless vesaire girişi de yok. Dongle geliyormuş galiba, doğru mudur?

Hocam dongle varsa bluethoota gerek kalmıyor merak etmeyin ancak bende Havit Fuxi H7 modeli var ve aşırı kolay bir şekilde kırıldı ama marka adı gayet güzel içiniz rahat olabilir.

Hocam dongle varsa bluethoota gerek kalmıyor merak etmeyin ancak bende Havit Fuxi H7 modeli var ve aşırı kolay bir şekilde kırıldı ama marka adı gayet güzel içiniz rahat olabilir.
Haydaa. Hocam valla öyle geziniyordum gördüm dedim alayım bari, elimizde kalmasın ayda yılda bir kendimize yatırım yapalım dedik. Teşekkürler bu arada.

Haydaa. Hocam vallahi öyle geziniyordum gördüm dedim alayım bari elimizde kalmasın ayda yılda bir kendimize yatırım yapalım dedik. Teşekkürler bu arada.

Hocam kulaklık hakkındaki değerlendirmeleri okudum ve gayet olumlular benim aldığım modelin kronik bir sorunu zaten bunu göze alarak almıştım 🙂 içiniz rahat olsun.

Haydaa. Hocam valla öyle geziniyordum gördüm dedim alayım bari, elimizde kalmasın ayda yılda bir kendimize yatırım yapalım dedik. Teşekkürler bu arada.
Icinden kendi donglesi cikiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Icinden kendi donglesi cikiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ olun hocam sizce nasıldır bu kulaklık, pişman eder mi, Corsair emektarımın şasesi cartladığı için artık emin olamıyoruz.

Sağ olun hocam sizce nasıldır bu kulaklık, pişman eder mi, Corsair emektarımın şasesi cartladığı için artık emin olamıyoruz.

Hocam pişman etmez merak etmeyin ancak size tavsiyem bir daha araştırmadan ürün almayın içinize böyle kurt düşer.

Hocam kulaklık hakkındaki değerlendirmeleri okudum ve gayet olumlular benim aldığım modelin kronik bir sorunu zaten bunu göze alarak almıştım 🙂 içiniz rahat olsun.
Sağ olun hocam içime su serptiniz daha iyisi sizin olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı