KARA1964
Decapat
Alalı 1 ay olmadan bozulan kulaklığım. Bundan önce ki kulaklıklarım Gamepower marka Mihawk ve Medusa idi onları toplamda 4 sene kadar kullandım kabloları dolandığı için iç kabloları kırıldı sanırım o yüzden çalışmıyorlar. Buradan gelen önerilerle beraber Havit Gamenote H2002P aldım. Fiyatına göre mikrofon kalitesi normal aşırı iyi değil ses kalitesi güzeldi hafif cızırtı vardı kabloyu oynatınca düzeliyordu. İlk gün ise bağlantı kopup durdu bir şekilde düzelttim hatta buraya konu açtım buradaki arkadaşlar ise "portta sorun vardır belki kabloyu oynatın düzelir" gibi önerilerde bulundular. 3 hafta kadar kullandım bugün ise tamamen bozuldu. 3 farklı cihazda denedim ve hiçbir şekilde çalışmıyor. Servise göndereceğim firma hatalı bir ürün mü yoksa normaldede mi böyle bilemiyorum. Bu paraya alacaksanız gidin Gamepower Mihawk alın evet bir süre sonra kablosu dolanıyor ama Havit H2002P gibi 1 ay olmadan dolanmıyor sizi 2 sene kadar rahat götürür emin olun ses kalitesi olarak da mikrofon olarak da driver olarak da bu fiyata Gamepower Mihawk daha sağlam daha iyi. Servisten geldikten sonra güncelleyeceğim verecekleri cevabı da merak ediyorum daha ilk günden beni mağdur eden bu marka kulaklığın bozulma sebebi neymiş.