Havit Gamenote H2002P almayın!

Maşallah hocam teknoloji biraz da şans işi aslında.

O kadar sıkıldım ki ihtiyacım olduğu zaman bütçe kısıtlı oluyor ve acele ediyorum sürekli böyle oluyor. Ama bundan sonra ihtiyacımda olsa beklerim.

Dogru, biraz da sans işi.
Her zaman 2 kere dusunur 1 kere alırım uzun yıllar kullanırım hocam.
Ureticiden alırım surekli.
Bugune kadar da sorun yasadıgım hiçbir ürün olmadı.

Sebebini belirttim.
Ayrıca bozuk ürün geldi almayın dedim diye markayı niye kirletmiş oluyorum.

İyi araştır? Yazdıklarımı okumamışsıınz sanırım ya da anlayamıyorsanız bir şey diyemeyeceğim.

Birini seçin hocam malzeme mi dandik bana gelen mi sorunlu?
Ayrıca kullanmaya devam etme konusunda zaten bir şey demiyorum.

Demek istediğim malzeme dandik ama 1 haftada gidecek kadar değil.

Hocam size bozuk ürün gelmiş, iade etmeyip kullanmışsın ve sonuç normal. Kablo konusunda ne kadar dolanırsa dolansın 1 ayda hiçbirinin bozulacağını düşünmüyorum, bozuk olduğundan dolayı bence tamamen.

Konfor açısından hangisi iyi karşılaştırabilir misiniz? h2002p vs gamepowerin kizaru, kyruse vb. modelleri?
h2002p gerçekten ağır bir kulaklık kafan büyüksede rahat etmezsin.

Konfor açısından hangisi iyi karşılaştırabilir misiniz? h2002p vs gamepowerin kizaru, kyruse vb. modelleri?
kizaruyu yada kyruseyi bilmiyorum ama mihawk iyiydi kulak pedi şeklinden tam oturuyordu

Param iade edildi arkadaşlar. Ben çok şaşırdım bu kadar kısa sürmesine.

Son düzenleme:
H2002P gerçekten ağır bir kulaklık kafan büyüksede rahat etmezsin.

Kizaruyu ya da Kyruse'yi bilmiyorum ama Mihawk iyiydi kulak pedi şeklinden tam oturuyordu.

Param iade edildi arkadaşlar. Ben çok şaşırdım bu kadar kısa sürmesine.

Üründe sorun varsa iade konusunda sorun çıkarmaz Havit.

H2002P kullanıyorum 6 aydır hocam vallahi hiçbir sorun yok hala götürüyor konuyu gördüm hemen yazayım dedim.

Benimki 1 seneyi geçti benim de biraz fazla taşımadan dolayı yıprandı kablonun PC girişi ama hala götürüyor. Zaten 1-2 sene idareten almıştım ömrünü tamamlasa üzülmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı