Havit Gamenote H2002P vs Machenike GX30

• Konuyu başlatan ege454
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.302

ege454

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar daha yeni kulaklığım bozuldu o yüzden kulaklık arayışına girdim. Sorum bu iki kulaklıktan kangisi daha iyidir fiyat/performans bakımından. H2002P 1104TL (kupon ile), GX30 1499TL. Bu fiyat bandında bu ikisinden daha iyi kulaklık öneriniz varsa oda güzel olur şimdiden teşekkürler.

2002p Machenike'yi ilk defa görüyorum. Önereni de görmedim hiç.
Bende birisinden gördüm adam Razer BlackShark v2x ile karşılaştırıyordu. 1500-2000 tl bandı kulaklıklar için.

H2002P kullanıyorum ve memnunum hocam beni tatmin etti.
Pedlerde soyulma ve kafada ağrı yapıyormu uzun süreli kullanımda?

Merhaba arkadaşlar daha yeni kulaklığım bozuldu o yüzden kulaklık arayışına girdim. Sorum bu iki kulaklıktan kangisi daha iyidir fiyat/performans bakımından. H2002P 1104TL (kupon ile), GX30 1499TL. Bu fiyat bandında bu ikisinden daha iyi kulaklık öneriniz varsa oda güzel olur şimdiden teşekkürler.

Machenike GX30'yu gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ben FPS oyunları için aldım ve çok memnunum. Ayrıca bu özelliklerde, bu fiyata gayet başarılı bir ürün.

Machenike GX30'yu gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ben FPS oyunları için aldım ve çok memnunum. Ayrıca bu özelliklerde, bu fiyata gayet başarılı bir ürün.

Reis bir şey soracağım bende o kulaklığı kullanıyorum şu an yeni aldım. Sen aldıktan sonra driver ekolayzer vs. bir ayar yaptın mı? Ben kendi sitesinden driveri indirdim. Bir de bu 7.1 Surround özelliği kendinden açık mı oluyor yoksa ses ayarlarından Windows Sonic for Headphones'i açmamız mı lazım.

Normalde ASUS TUF H3 alacaktım ama o bütçeye çıkamadım. En son kulaklık almaktan vazgeçmiştim derken GX30 tanıtan bir video gördüm dedim bunu alak bari.

Ben de GX30 öneriyorum aldım kullanıyorum memnunum valla.

Reis bir şey soracağım bende o kulaklığı kullanıyorum şu an yeni aldım. Sen aldıktan sonra driver ekolayzer vs. bir ayar yaptın mı? Ben kendi sitesinden driveri indirdim. Bir de bu 7.1 Surround özelliği kendinden açık mı oluyor yoksa ses ayarlarından Windows Sonic for Headphones'i açmamız mı lazım.
Kendi driverlarını kurman gerekiyor programı üzerinden ayar yapabiliyorsun.

Ben de GX30 öneriyorum aldım kullanıyorum memnunum valla.

Kendi driverlarını kurman gerekiyor programı üzerinden ayar yapabiliyorsun.

Ben programını göremedim sadece driver dosyasını gördüm onu indirdim. Onu da rar dosyasını önce klasöre ayıkladım açınca win11 klasöründekini indirmeye çalıştım olmadı bende ana klasördeki setup.exe yi kurdum. Programı indirdiğin linki atabilir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı