Driver ile alakalı da olabilir. KB884L Gaming Keyboard Driver V1.0.exe buradan driveri indirip güncelleme varsa günceller misin? Büyük ihtimal windows ile alakalı sorunun var.Bütçeyi o kadar aşma imkanım yok bu sorunu nasıl çözebilirim veya çözülebilir mi onu soru yorum.
Ledlerde sorun olabilir ya da driver üzerinden bir ayarı vardır mutlaka.Hocam klavye artık çalışıyor sorun çözüldü de bu sefer dalgalanma modunda sayılar ve F tuşlarının ışıkları yanmıyor. Garantiye mi göndermeliyim?
LED'lerde sorun olabilir ya da driver üzerinden bir ayarı vardır mutlaka.
O zaman yine driver ile alakalı sorunun var klavye ile değil hocam. Driveri varsayılana sıfırlayıp sonra kendine ayarlamayı dener misin?Dalgalanma modu şu an ayarlayınca düzgün çalışıyor sistemi resetleyince bozuluyor.
O zaman yine driver ile alakalı sorunun var klavye ile değil hocam. Driveri varsayılana sıfırlayıp sonra kendine ayarlamayı dener misin?
O zaman yine driver ile alakalı sorunun var klavye ile değil hocam. Driveri varsayılana sıfırlayıp sonra kendine ayarlamayı dener misin?
O zaman firmaya mail atmaktan başka çaren yok. Ledlerde sorun olabilir veya başka usb portuna takmayı dener misin? FN tusu varsa FN+ ışık açma tuşuna bas veya sadece ışık açma tuşuna basarak mod değiş.Bir de şunu fark ettim hocam windowsda ayrıca bir driver kurmuş.
Denedim hocam yine aynı LED'ler yanmıyor.
O zaman firmaya mail atmaktan başka çaren yok. LED'lerde sorun olabilir veya başka USB portuna takmayı dener misin? FN tusu varsa FN+ ışık açma tuşuna bas veya sadece ışık açma tuşuna basarak mod değiş.
Estağfurullah sonuçta burası forum elbette yardımlaşacağız. Çözdüysen ne mutlu, güle güle kullan.Hocam sorunu çözdüm olay Windows ile alakalıymış zaten driverı indirirkende güvenlik uyarısı vermişti Windows'un yaptığı saçmalıklardan biri sizi de biraz uğraştırdım kusura bakmayın.
Estağfurullah sonuçta burası forum elbette yardımlaşacağız. Çözdüysen ne mutlu, güle güle kullan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.