Havit Gamenote KB885l alınır mı?

Bütçe
1300
@mika016 klavyeden memnun musun artıları eksileri neler anlatır mısın?

Alınır pişman olmazsın kalitelidir. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum herhangi bir eksi yanı yok bence tek İngilizce olması ama ona da alıştım bir süre sonra üzmez seni ben 1200'e aldım o zaman simdi kac para bilmiyorum.

IMG_20240215_172354.jpg
IMG_20240215_172354.jpg

Alınır pişman olmazsın kalitelidir. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum herhangi bir eksi yanı yok bence tek İngilizce olması ama ona da alıştım bir süre sonra üzmez seni ben 1200'e aldım o zaman simdi kac para bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2156844Eki Görüntüle 2156844

Klavye gerçekten güzel duruyor hatta benim için tam istediğim klavye boyutu olsun NumLock olması beyaz RGB ve red Switch olması tam istediğim klavye fakat Switch kalitesi aşırı kötü diyorlar 6 ay olmadı bu tuş basmıyor şu tuş basmıyor pert oldu diyenler çok fazla bu klavyede. Teknosa'dan almayı düşünüyorum garanti kapsamında basmayan tuşlar olduğunda Switch'i gönderirler mi acaba?

Klavye gerçekten güzel duruyor hatta benim için tam istediğim klavye boyutu olsun NumLock olması beyaz RGB ve red Switch olması tam istediğim klavye fakat Switch kalitesi aşırı kötü diyorlar 6 ay olmadı bu tuş basmıyor şu tuş basmıyor pert oldu diyenler çok fazla bu klavyede. Teknosa'dan almayı düşünüyorum garanti kapsamında basmayan tuşlar olduğunda Switch'i gönderirler mi acaba?

Switch'i gonderceklerini düşünmüyorum ama bende şu ana kadar basmama sorunu olmadı birkaç ay kullanimdan sonra buradan bildiririm.

Switch'i gonderceklerini düşünmüyorum ama bende şu ana kadar basmama sorunu olmadı birkaç ay kullanimdan sonra buradan bildiririm.

Vallahi alacağım muhtemelen Switch sorunu olduğunda garantiye başvururum kabul edilmezse tüketici hakları klavye genel anlamda gerçekten istediğim klavye sadece Switch korkutuyor 1 yıl idare etse Switch alıp kendim özelleştiririm.

Vallahi alacağım muhtemelen Switch sorunu olduğunda garantiye başvururum kabul edilmezse tüketici hakları klavye genel anlamda gerçekten istediğim klavye sadece Switch korkutuyor 1 yıl idare etse Switch alıp kendim özelleştiririm.

Yani olabilir pek kullanmadığın tuşları değişirsin kolay kolay sıkılacağın bir klavye değil.

Sıkılmaktan dolayı demedim Switch bozulursa ve garanti Switch değiştirmez ise eğer kendim Switch seti alıp Switch'leri kaliteli yapar ve sorunu çözerim demek istedim.

@muharrem yağız duran malzeme kalitesi yapı kalitesi ağırlığı falan nasıl yoksa plastik hissiyatı mı var sadece arkasında vs.

Birkaç dakika önce Teknosa üzerinden ürünü sipariş ettim gelince bakacağım beğenirsem kullanacağım belki birkaç ay sonra Amazon'dan ithal Switch seti alırım 1K yı geçmeyecek paraya kaliteli Switch takar bir ömür kullanırım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Memnun musun acaba?

Evet gayet güzel bir klavye bir eksisini görmedim ve İngilizce klavye olduğu için tuşların yerini ezbere biliyorsan hiç sıkıntısı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı