Havit Gamenote kbl884l switch değişimi nasıl yapılır?

iwasnexus

Centipat
Daha fazla  
Havit Gamenote KBL884L marka modelli klavyemin "D" ve "Y" tuşları tam olarak basmıyor, bazen basıyor bazen basmıyor, bir temassızlık var. Switch'ten kaynaklandığını düşünerek Switch'i değiştirmek istiyorum. Hotswap özelliği var, Switch'lerimi çıkarıp takabiliyorum. Yine red switch alacağım ancak hangi marka almalıyım? Uyumluluk konusunda düzgün seçmek gerekiyormuş, ancak evrensel olduğu için her markanın olabileceğini söyledi bazı arkadaşlarım, ama emin olamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam internette kaç pin desteklediğini bulamadım. İstediğiniz markayı alabilirsiniz ben Akko önerebilirim F/P ve kalitelidir, 3/5 pine göre alabilirsiniz.

Hocam satıcı sayfasında 3 pinli switchler ile uyumlu olduğu yazılmış ve content switch olduğu söylenmiş. Güncelliyorum yazımı ona göre uygun bir link atabilir misiniz?

Son düzenleme:
3 veya 5 pin olup olmadığını ben de öğrenemedim. Neye göre almalıyım acaba?

5 pin 3 pine göre daha iyi klavyeniz 3 pin destekliyor ise 2 pinini kesebilirsiniz diye biliyorum yanlış bilgi verdiysem bilgili bir arkadaş lütfen düzeltsin beni.

Hocam lehimle vs. uğraşmak istemiyorum direkt aldığım gibi takmak istiyorum 3 pinli bir switch alıp geçemez miyim 2 tuşum bozuk zaten yerlerine takacağım sadece.

Hocam lehimle vs. uğraşmak istemiyorum direkt aldığım gibi takmak istiyorum 3 pinli bir switch alıp geçemez miyim 2 tuşum bozuk zaten yerlerine takacağım sadece.

Hocam lehimli bir iş değil tırnak makası ile yapılıyor :d eğer klavyeniz 5 pin destekliyor ise olmuyor diye biliyorum 3/5 pin destekliyor ise 2 side olur 3 pin destekliyor ise 5 pinin ikisini kesebilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam ben yarın bir garantiye göndereyim yapabilecekler mi eğer ses çıkmaz ise dediğiniz gibi yaparım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı