İkinci el h2002p bakabilirsiniz çok kaliteli kulaklıkEvet konu basit bu üç kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce? Oyunlar için CS Valorant PUBG tarzı ve hikayeli oyunlar oynamak için de mikrofon kalitesi ve ses kalitesi hangisinde daha iyidir acaba?
Evet konu basit bu üç kulaklık arasında kaldım. Hangisini almalıyım sizce? Oyunlar için CS Valorant PUBG tarzı ve hikayeli oyunlar oynamak için de mikrofon kalitesi ve ses kalitesi hangisinde daha iyidir acaba?
Bende niye yok böyle sorunlar? 3 aydır kullanıyorum bir sorununu görmedim.2002p alınmaz bizzat kullanıyorum mikrofonu 3 ayda bozuldu ve kablosu aşırı kötü. Sürekli birbirine dolanıyor.
Bende niye yok böyle sorunlar? 3 aydır kullanıyorum bir sorununu görmedim.
Senden başka kulaklığı kötüleyen yok dostum. Söyliyeyim.Sakin ol champ. 3 aydır bir sorun yaşamadığın sonra da yaşamayacağın anlamına gelmez.
D modeli ile kıyaslıyor olmayasınız hocam? 2002D modelinin kronik sorunu mikrofon çünkü.2002p alınmaz bizzat kullanıyorum mikrofonu 3 ayda bozuldu ve kablosu aşırı kötü. Sürekli birbirine dolanıyor.
D modeli ile kıyaslıyor olmayasınız hocam? 2002D modelinin kronik sorunu mikrofon çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.