Ne kadar dip ses sorunu var? Rahatsız edici derecede mi? Ses kalitesi nasıl ayrıca?
Ses kalitesi gayet güzel. Dip ses sıklığı az. Açıkçası beni çok rahatsız etmiyor. Hoparlör olarak bile kullanıyorum arada, sesi çok yüksek.Ne kadar dip ses sorunu var? Rahatsız edici derecede mi? Ses kalitesi nasıl ayrıca?
Dip ses sıklığı az derken, sürekli gelmiyor yani. Ara ara geliyor değil mi? Ve sesi azalttıkça dip ses azalıyor mu? CH321'de 100'den 80'e çekince sesi kesiliyordu. Bir de müzik performansı nasıl acaba? Bazıları bass yetersiz diyorlar. İyi mi? Rampage almak istemiyorum açıkçası, H2002P'de kararlıyım araştırıyorum.Ses kalitesi gayet güzel. Dip ses sıklığı az. Açıkçası beni çok rahatsız etmiyor. Hoparlör olarak bile kullanıyorum arada, sesi çok yüksek.
Ara ara geliyor ve tıss diye bir seste oluyor.Dip ses sıklığı az derken, sürekli gelmiyor yani. Ara ara geliyor değil mi? Ve sesi azalttıkça dip ses azalıyor mu? CH321'de 100'den 80'e çekince sesi kesiliyordu. Bir de müzik performansı nasıl acaba? Bazıları bass yetersiz diyorlar. İyi mi? Rampage almak istemiyorum açıkçası, H2002P'de kararlıyım araştırıyorum.
Sürekli olmadığı için denemedim, çok sürmüyor yani.Ve sesi azalttıkça dip ses azalıyor mu?
Bence gayet iyi.Bir de müzik performansı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.