İnceleme Havit H2038U

Herkese iyi sosyaller. Cumartesi günü indirimler kısmında gördüğüm Havit H2038U kulaklığın incelemesini yapacağım. Hepsiburada üzerinden 700TL'ye aldım. Nays üzerinden aldığım için 70TL de cashback aldım. O şekilde de alabilirsiniz. Şu an kullandığım Gamenote H2002D kulaklığa dayanarak marka kaliteli ürünler çıkarıyor zaten. Ona dayanarak aldım. Kulaklığı pazar günü sipariş ettim. Salı günü öğlen elime ulaştı. Kutuda ufak darbeler vardı fakat sıkıntı oluşturmadı kulaklık sağlam çıktı.

KULAKLIĞIN ÖZELLİKLERİ
Model:
H2038U
Hoparlör: 50 mm (Yüksek Manyetik)
Hassasiyet: 114 dB ±3dB
Frekans: 20 Hz - 20 kHz
Mikrofon: φ6.0*2.7mm
Kablo Uzunluğu: 2.1m ±%10
Bağlantı: USB

KUTU İÇERİĞİ
kulaklık içinden çıkanlar.jpg

kulaklık kutu önden .jpg

kulaklık kutu arkadan.jpg

KULAKLIĞIN FOTOĞRAFLARI

kulaklık kutu içinden görüntü.jpg

kulaklık katlanmış görüntü.jpg

kulaklık arkadan görünümü.jpg

kulaklık rgb soldan.jpg

kulaklık rgb sağdan.jpg

GÖRÜŞLERİM
-
Kulaklığın malzemesi tamamen plastikten yapılmış.
- Beyaz renk hoş bir hava katmış.
- Işıklandırması sabit renk herhangi bir döngüye girmiyor. Kapatılabilse güzel olurmuş. Öyle bir seçenek yok.
- Uygulaması yok.
- Kablo yapısı plastik. Örgü olsa daha güzel olabilirdi.
- Kafa bandı tarzı farklı ilk kullanımda biraz rahat gelmeyebilir. Kullandıkça esner muhtemelen.
- Ben kendim Gamenote H2002D modelini kullanıyorum, kullananlar bilir aşırı rahat. Pedleri farklı bir yapıda. Biraz tuhaf hissettirdi.
- Mikrofonu tak-çıkar şeklinde.
- Kulaklığın arkasında ses düzeyi ayarlama ve mikrofon aç-kapa tuşu var. Yeri çok iyi, kablo üzerinde olan modeller rahatsız ediyor.
- Ses kalitesine gelecek olursak ben çok kulaklık kullanan tecrübesi olan biri değilim. O yüzden pek bir şey diyemeyeceğim. Birkaç oyunda kullandım ses kalitesi güzeldi. 7.1 hakkında pek bir bilgim yok.
- Mikrofonu iyi. Mikrofon testine bakıp yorumlayabilirsiniz ses kalitesini.

Güzel alınabilir bir kulaklık. Birkaç siteye göre fiyatı uygun şu an. 700 TL bandında bir de başka bir modeli H2029U var, kıyaslayabilirsiniz. Sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim. Bir eksiğim varsa söylerseniz ekleme yapabilirim. İyi sosyaller herkese.

Dosya Ekleri

• kulaklık içinden çıkanlar.jpg
    kulaklık içinden çıkanlar.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 101
  • kulaklık kutu önden .jpg
    kulaklık kutu önden .jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 87
  • kulaklık kutu arkadan.jpg
    kulaklık kutu arkadan.jpg
    177,1 KB · Görüntüleme: 68
  • kulaklık kutu içinden görüntü.jpg
    kulaklık kutu içinden görüntü.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 82
  • kulaklık arkadan görünümü.jpg
    kulaklık arkadan görünümü.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 76
  • kulaklık katlanmış görüntü.jpg
    kulaklık katlanmış görüntü.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 70
  • ses düzeyi ayarlama ve mikrofon tuşu.jpg
    ses düzeyi ayarlama ve mikrofon tuşu.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 73
  • kulaklık rgb soldan.jpg
    kulaklık rgb soldan.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 46
  • kulaklık rgb sağdan.jpg
    kulaklık rgb sağdan.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 90
Mikrofonu iyi ve konforlu bir kulaklık arıyorum gerisiyle pek işim yok aldığınızda bu yana kötü bir deneyim yaşadınız mı? Yeterince konforlu mu sizce
Mikrofonu iyi ve pedleri rahat ama kafa bandı biraz rahatsız ediyor o kadar. Onun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Mikrofonu iyi ve pedleri rahat ama kafa bandı biraz rahatsız ediyor o kadar. Onun dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
H2002D modelini de kullandığınızı belirtmişsiniz, güncel olarak iki ürünün arasında 150 lira kadar bir fark var. Sizce aradaki farkı ödeyip diğer model mi tercih edilmeli?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı