Havit H630BT vs QCY H2

QCY sipariş edeceğim teşekkürler.

@SilahsızKuvvet35 hocam iyi akşamlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın benim satın alma işim ertelenmişti ve şimdi bütçem arttı bütçem 1500 TL Razer opus X beğendim sizce nasıldır veya başka kılaklık önerir misiniz?
Bende Razer Opus X alıcaktım fakat bütçem yoktu ozamanlar güzel kulaklıktır forumlarda önerildiğini görmüştüm. Anker'i sorarsanız aşırı rahat arkadaşımın kulaklığını takmıştım ses performansını bilmiyorum ama iyi olduğu kesin müzik olmamasına rağmen ses izolasyonu gayet iyiydi diye hatırlıyorum. İkiside alınabilir.

Kendim kullanmadığım için iyi ve kötü yanlarını bilmiyorum almayacağım içinde özellikle araştırmadım fakat iki kulaklığında ( özellikle Anker'in) çok önerildiğini gördüm. Dediğim gibi ikisi de alınabilir kaliteli markaların kaliteli kulakları. Gün sonunda memnun kalırsınız yani.

Bende Razer opus X alacaktım fakat bütçem yoktu o zamanlar güzel kulaklıktır forumlarda önerildiğini görmüştüm. Anker'i sorarsanız aşırı rahat arkadaşımın kulaklığını takmıştım ses performansını bilmiyorum ama iyi olduğu kesin müzik olmamasına rağmen ses izolasyonu gayet iyiydi diye hatırlıyorum. İkisi de alınabilir.

Kendim kullanmadığım için iyi ve kötü yanlarını bilmiyorum almayacağım içinde özellikle araştırmadım fakat iki kulaklığında ( özellikle Anker'in) çok önerildiğini gördüm. Dediğim gibi ikisi de alınabilir kaliteli markaların kaliteli kulakları. Gün sonunda memnun kalırsınız yani.
Hocam biraz daha araştırıp birini seçeceğim çok sağ olun çok rahatsız ettim sizi de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı