Havit marka ekipman alınır mı?

Fiyatları iyi ucuz. Kendim için değil, kız arkadaşım oyun dünyasına yeni giriyor. Laptop kullanıyor kendisi. Havit'in aşağıdaki ürünlerini buldum. F/P olarak iyi gibi duruyorlar. Ama Havit markasını hiç bilmiyorum. O fiyat bandında önerileriniz varsa bekliyorum.

Attığınız ürünleri bilmiyorum ama marka güzel markadır. 3 yıl önce klavye ve kulaklık almıştım, kulaklığı kendim bozdum klavyeyi hala kullanıyorum.

F/P olarak gözüme güzel gözüktüler. Yoksa kulaklık yerine Razer Kraken X Lite düşünüyorum kablolu olarak. Fare yerine de Rampage'nin fareleri var kablosuz ama bakınca DPI ve görünüş bakımından F/P değil gibiler. Laptop kullandığı için ne kadar kablosuz o kadar iyi olduğunu düşünüyorum.

F/P olarak gözüme güzel gözüktüler. Yoksa kulaklık yerine Razer Kraken X Lite düşünüyorum kablolu olarak. Fare yerine de Rampage'nin fareleri var kablosuz ama bakınca DPI ve görünüş bakımından F/P değil gibiler. Laptop kullandığı için ne kadar kablosuz o kadar iyi olduğunu düşünüyorum.

Rampage'den uzak dururdum ben ne olursa olsun. Marka güzel, bu ürünleri hakkında bilgim yok fakat Rampage kadar kötü olamayacaklarından eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı