Havit marka ekipman alınır mı?

Fiyatları iyi ucuz. Kendim için değil, kız arkadaşım oyun dünyasına yeni giriyor. Laptop kullanıyor kendisi. Havit'in aşağıdaki ürünlerini buldum. F/P olarak iyi gibi duruyorlar. Ama Havit markasını hiç bilmiyorum. O fiyat bandında önerileriniz varsa bekliyorum.

Attığınız ürünleri bilmiyorum ama marka güzel markadır. 3 yıl önce klavye ve kulaklık almıştım, kulaklığı kendim bozdum klavyeyi hala kullanıyorum.

F/P olarak gözüme güzel gözüktüler. Yoksa kulaklık yerine Razer Kraken X Lite düşünüyorum kablolu olarak. Fare yerine de Rampage'nin fareleri var kablosuz ama bakınca DPI ve görünüş bakımından F/P değil gibiler. Laptop kullandığı için ne kadar kablosuz o kadar iyi olduğunu düşünüyorum.

F/P olarak gözüme güzel gözüktüler. Yoksa kulaklık yerine Razer Kraken X Lite düşünüyorum kablolu olarak. Fare yerine de Rampage'nin fareleri var kablosuz ama bakınca DPI ve görünüş bakımından F/P değil gibiler. Laptop kullandığı için ne kadar kablosuz o kadar iyi olduğunu düşünüyorum.

Rampage'den uzak dururdum ben ne olursa olsun. Marka güzel, bu ürünleri hakkında bilgim yok fakat Rampage kadar kötü olamayacaklarından eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı