Elektronik Havit markasında tüm ürünlerde %25 indirim!

Ben de öyle düşünüyorum. Öyle aman aman bir klavyeye de ihtiyacım yok. Bu işimi görür gibi.
Daha uyguna bir klavye almak mümkün değil gibi görünüyor :D Dolayısıyla eğer klavye ihtiyacım olsa Rampage ya da Gamepower markalarına daha fazlasını vermektense en azından kendini bir nebze de olsa kanıtlamış Havit markasından alırdım bu fiyata.

Valla ne kadar kaliteli bilmiyorum ama yazı yazmak için ucuz yollu bir klavye arıyordum. KB866L modelini aldım 336 liraya denk geldi. Teşekkürler indirim haberi için.

Rampage, gamepower vs. gibi değil asla. Ancak belli başlı modelleri var bütçenin kralı. Mesela H2002P veya H2002D'ye baktım ama stokları yokmuş.
Mesajın ilk cümlesine katılmadım ama ikincisine katıldım, bazı modelleri gayet kaliteli ve fiyat performans ürünler, kalanının diğer markalardan farkı yok çünkü aynı taşeron fabrikalarda üretiliyor hepsi.
Bu arada H2002 alternatifi olarak RGW9 şu an gayet uygun fiyatta.

Valla ne kadar kaliteli bilmiyorum ama yazı yazmak için ucuz yollu bir klavye arıyordum. KB866L modelini aldım 336 liraya denk geldi. Teşekkürler indirim haberi için.
2023 Mart gibi falan aldım bu modeli hala kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Antighosting özelliği olan membran klavye arıyorsanız bu işinizi görecektir. Klavyedeki tek gereksiz şey aydınlatma bence tuşları aydınlatmıyor süs olsun diye koymuşlar. Ben 170 liraya almışım fiyatının hakkını vermeye devam ediyor baya da hor kullanıyorum bu arada.

Mesajın ilk cümlesine katılmadım ama ikincisine katıldım, bazı modelleri gayet kaliteli ve fiyat performans ürünler, kalanının diğer markalardan farkı yok çünkü aynı taşeron fabrikalarda üretiliyor hepsi.
Bu arada H2002 alternatifi olarak RGW9 şu an gayet uygun fiyatta.

RGW9 önermiyorum şahsen. Malzeme kalitesi berbat ötesi. H2002P yine bir miktar iyidir.

Aklımızla dalga geçiyorlar. İyi ki bir indirim yaptılar. H2002P 1100 TL, H2002D 999TL olmuş sitede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı