Havit'in klavyeleri nasıldır?

Hocam bu tip sitelerden almak istemiyorlar ikna edemedim
nasıl yani hocam nasıl sitelerden istiyorsunuz şuan bu sitede indirim var anlamadım yani ben bu siteden daha önce klavye almıştım sorunsuz elime ulaştı

kalitesiz bi site değil yani

Şöyle diyebilirim bu fiyata şu an en iyi seçenek budur bence.

Nasıl yani hocam nasıl sitelerden istiyorsunuz şu an bu sitede indirim var anlamadım yani ben bu siteden daha önce klavye almıştım sorunsuz elime ulaştı.

Kalitesiz bir site değil yani.

Şöyle diyebilirim bu fiyata şu an en iyi seçenek budur bence.

Hocam Hepsiburada gibi yerlerden iyi satıcılar diyorlar ailem alıyor ikna olmuyorlar böyle sitelere ben ödemicem onlarda bari düzgün yerden al diyorlar.

Hocam Hepsiburada gibi yerlerden iyi satıcılar diyorlar ailem alıyor ikna olmuyorlar böyle sitelere ben ödemicem onlarda bari düzgün yerden al diyorlar.
Yani hocam sizin tercihiniz tabii ki ama öyle sitelerde satan sorun çıkarmak istese çıkarır ailenizi bunu almak için ikna edin bence güvenilir ben alışveriş yaptım çünkü daha önce

Yani hocam sizin tercihiniz tabii ki ama öyle sitelerde satan sorun çıkarmak istese çıkarır ailenizi bunu almak için ikna edin bence güvenilir ben alışveriş yaptım çünkü daha önce.

İkna olmuyor hocam çok inatlar geçen sene Xbox kolu alırken de aynı sorun olmuştu Nethouse'a ikna etmiştim istediğim rengi bir onda bulmuştum o dönem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı