Dibimde havuz varken de denize gitmem hocam. Soru bence orada kopuyor. Farklı şeyler çünkü.
O da doğru.
Dibimde havuz varken de denize gitmem hocam. Soru bence orada kopuyor. Farklı şeyler çünkü.
Ayrıca para verip bende gitmem, aquapark gibi yerlere pek fazla uğramam mesela. Ama param olsa otele gidip oradaki havuzlara girerim.
O kum olayından nefret ediyorum. Denizden çıktın her yerin gereksiz kum. Arabaya binene kadar her yerin kum. Kumda kum!
Her güzelin kusuru var denizinde o olsun. Ama ben plajı seviyorum kuma gömülmeyi o kumun beni yakmasını tercih meselesi. Havuzlar sıkıcı geliyor sanki onlar ne verirse onu yapacaksın gibi saçma kurallar. Deniz öyle mi istersen donla gir.
Gideceğin yerede bağlı hocam, bu ayın başlarında gittiğim otelin Denizi o kadar kirliydi ki anlatamam sizlere. Yoksa denizi bende az da olsa seviyorum. Yine girmem amaHer güzelin kusuru var denizinde o olsun. Ama ben plajı seviyorum kuma gömülmeyi o kumun beni yakmasını tercih meselesi. Havuzlar sıkıcı geliyor sanki onlar ne verirse onu yapacaksın gibi saçma kurallar. Deniz öyle mi istersen donla gir.
Sidikten falan iğrenenler barajlara gelen sular nasıl oluyor onu da düşünsünlerçok büyük alan olduğu için dağılıyor.
G
Gideceğin yerede bağlı hocam, bu ayın başlarında gittiğim otelin denizi o kadar kirliydi ki anlatamam sizlere. Yoksa denizi bende az da olsa seviyorum. Yine girmem ama![]()
Videolarda gördüğüm kadarıyla Edirne'deki Erikli denizi öyleydi.Kesinlikle deniz ama çarşaf gibi olacak.
Ben havuzcuyum. Peki ya siz?![]()
Benim dışımda başka biri girmediği sürece fark etmez. Sidikli sularda yüzmeyi sevmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.