Havya tavsiyesi

smyy3

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bende şu an meşem 220v 50Hz 60W lehim havyası var. Ucu çok ısınmıyor ve dandik lehim telini bile zor eritiyor. Küçük bir işi hallederken canımdan bezdiriyor. İstediğim ucunu güçlü ısıtabilsin, ince olursa daha iyi olur, varsa LED ekranlı. Yani küçük boyutlu işlerde telefon, LED vs. kullanışlı olsun. Fiyatları tam bilmiyorum ama 300'den çok olmasın çünkü bilgisayarcı değilim.)

Bu sorunun cevabı bana da lazım, kaliteli bir havyaya benim de ihtiyacım var. Kurtel'in 0.75 lehim teli olmasa lehim yapamayacağım elimdeki havyayla :D

LED ekranlı demişsin.
Benim havya
Geçen hafta aldığım yedek uç:

LED ekranlı demişsin.
Benim havya
Geçen hafta aldığım yedek uç:
istasyonlu demedimki ben .) https://www.amazon.com.tr/Xingxu-Di...a&qid=1652193977&sprefix=havy,aps,154&sr=8-12 bunun gibi led dijital ekranlı

sen nasıl bi havya arıyorsun bilmiyorumda internette 300 liraya çok havya var seti bile var
Birkaç kullanım sonrasında uçları böyle oluyor. Tecrübeyle sabit :D ( Benim havyam )
1652194051535.png

Buna yedek uç satın alabiliyor muyuz uçları ölünce? Alıyorsak hangisinden satın almalıyız?

Birkaç kullanım sonrasında uçları böyle oluyor. Tecrübeyle sabit :D ( Benim havyam ) Eki Görüntüle 1383909

Buna yedek uç satın alabiliyor muyuz uçları ölünce? Alıyorsak hangisinden satın almalıyız?
3 yıl önce aldığım 26 tllik havya hala sıfır gibi 10 kere falan kullanmışımdır arabamı tamir ettin onla .D

3 yıl önce aldığım 26 tllik havya hala sıfır gibi 10 kere falan kullanmışımdır arabamı tamir ettin onla .D
Birkaç elektronik devreye kablo lehimledim altı üstü :D Bir de sarı süngerle kullanım sonrasında temizliğini yaptığım halde bu hale geldi ...
Benim hatam :) Havya deyince aklıma direk istasyonlu olanlar geldi.
Tavsiyem alabiliyorsan istasyonlu alman. Kalem havyalar genelde üstünde yazılan W değerini karşılayamıyor. Ço daha erken deforme oluyorlar.
Profesyonel amaçla kullanmayacağımız için daha minimal kompakt bir ürün olması daha önemli bizim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı