Hawk Fab V4 alınır mı?

CüneyttK

Hectopat
Katılım
24 Mart 2019
Mesajlar
673
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Mühendisi
Arkadaşlar, bu koltuğu almayı planlıyorum fakat en büyük sorunum kolçaktan kolçağa mesafenin ne olduğu çünkü hiçbir yerde paylaşılmamış. İç genişliği paylaşılmış 53 cm fakat resimdeki ölçü paylaşılmamış. Bir de kullanan arkadaşlar varsa rahatlık konusunda yorumlarını alabilirim. Boy: 1.84, kilo: 80.

IMG-20220204-WA0002.jpg


IMG-20220204-WA0002.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 yıldır V3 (Gri) modeli kullanmaktayım. Aynı boy ile kiloya sahibiyiz ve konfor konusunda hiç bir sıkıntınız olmasın. Ayrıca kumaş olması yazın bayağı avantajlı durumda olup terletme yapmıyor. Üstelik uzun kullanım sonucunda oturma (minder) kısmında çökme de olmuyor. Kolçaklar arası mesafeyi akşam işten dönünce ölçüp size geri dönüş yapacağım ancak sıkışmayacak dercesine geniş diyebilirim.
 
Boyum 183, kilom ise 75 civarı ben aşırı rahat ediyorum. Ofisten eve geliyorum bir oturuyorum iyi ki almışım diyorum. Podufuk Podufuk uyku getirebilecek bir rahatlığı yok zaten hiçbirinin yok. Ama seni sarıp sarmalıyor. Boyun desteği direk enseme geliyor ve çok rahat ettiriyor. İlk başlarda alışana kadar eski koltuğum çok kötüydü bitik haldeydi alışana kadar 2 gün bi eski koltuğumu aradım açıkcası. Ama ilk aldığım 1 hafta boyunca çok fazla koku yaydı ve bu koku başımı ağrıtıyordu. Ankara ayazında boş bi odada camı açtım havalandırdım. 1 hafta da anca geçti. Benim hatam sonucu sağ kolçağın yukarı aşağı kaldırmaya yarıyan iç mekanizması kırıldı. Mail attım durumu bildirdim. O parça şuan kargoda. Destekleri güzel.

Koltuğun ayarlarını kendime göre yapana kadar üstünden bir hafta geçti ve bir hafta sonra ideal ayarımı buldum. Kesinlikle tavsiye ederim. Kurulumu basit. İsterseniz ikinci el ilanlarına bakın. Uzun süreli kullanımda ne durumda olur görürsünüz. Alırken öyle yapmıştım :)
 
Yaklaşık 2 yıldır V3 (gri) modeli kullanmaktayım. Aynı boy ile kiloya sahibiyiz ve konfor konusunda hiçbir sıkıntınız olmasın. Ayrıca kumaş olması yazın bayağı avantajlı durumda olup terletme yapmıyor. Üstelik uzun kullanım sonucunda oturma (minder) kısmında çökme de olmuyor. Kolçaklar arası mesafeyi akşam işten dönünce ölçüp size geri dönüş yapacağım ancak sıkışmayacak dercesine geniş diyebilirim.

Tamam bekliyorum benim 78 cm boşluğum var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı