Hawk Fab V4, V5 ve V6 farkı nedir?

Eğer hala soruna bir yanıt arıyorsan sponsordan dolayı. Zio genelde fazla kötü yorum alan bir oyuncu koltuğu kesinlikle hawk seçmenizi öneririm ha kendinizi riske atmak istemiyorsanız.
Hawk aldım almaz olaydım iade de edemedim. En kısa zamanda 2. elden satacağım, hiç rahat değil. Markaya hakaret etmek istemediğim için ofis koltuklarından vazgeçmeyin diyip susuyorum

Hawk aldım almaz olaydım iade de edemedim. En kısa zamanda 2. elden satacağım, hiç rahat değil. Markaya hakaret etmek istemediğim için ofis koltuklarından vazgeçmeyin diyip susuyorum
Hocam tam olarak neresini beğenmediniz? Ben de almayı düşünüyorum çünkü.

Rahat değil kısacası. Daha öncesinde kullandığım 1-2klık ofis koltuğunun verdiği rahatlığı vermiyor
Kilonuz ve boyunuz ne ki maks 125 kilo mu ne bir şey olduğunu duymuştum ayrıca 1.80 mi 1.90 mı bi boy sınırı da vardı.

Kilonuz ve boyunuz ne ki maksimum 125 kilo mu ne bir şey olduğunu duymuştum ayrıca 1.80 mi 1.90 mı bir boy sınırı da vardı.

70 kilo 1.73 boy. Bu arada ofis koltuklarına kıyasla kötü olduğunu söylüyorum. 2 Bin TL'den fazlasını sadece koltuğun ismine veriyorsunuz. "Oyuncu Koltuğu :D"

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı