Hawk Fab V4 vs xDrive 15'li Plus vs xDrive Toryum

Bütçe
5000

Jeswia

Kilopat
Daha fazla  
Birazdan sipariş vereceğim amma aşırı kararsızım. İsteğim kumaş olması, ayakları sağlam olsun, gıcırdamasın, yastıkları rahat olsun, 180 derece yatsın, kollukları rahat olsun. Kesin ve net bunu al cevabı var mı acaba?
Boy: 183 kilo:75. 15'li serisi küçüktür 175 gösteriyor anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta önce 15li plus 4.300 TL idi, ben de alacaktım erteledim pişman oldum şu an 5.500TL. Bekleyeceğim umarım yine düşer.
xDrive 15li Hawk'tan daha kaliteli olduğu söyleniyor, ben de şahsen 15'liyi denedim.

Bu arada 15'linin siyah/siyah modeli de kumaş. Almak istersen ona da bakabilirsin.

1 hafta önce 15li plus 4.300 TL idi, ben de alacaktım erteledim pişman oldum şu an 5.500TL. Bekleyeceğim umarım yine düşer.
xDrive 15li Hawk'tan daha kaliteli olduğu söyleniyor, ben de şahsen 15'liyi denedim.

Bu arada 15'linin siyah/siyah modeli de kumaş. Almak istersen ona da bakabilirsin.
Hawk Fab V4 aldım ve 2 günde elime ulaştı. Kurulumu yaptım. Ben mutfak sandalyesinden geçtiğim için belim boynum inanılmaz rahatladı. Masaya alçak kalıyordum o da çözüldü. Kumaş olması ayrı güzel ve koltuk gerçekten rahat. Öneririm. Hawk da 2 gün önce 4300dü şu an 5500 olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı