Nefes123321
Centipat
Daha fazla
Hayırlı olsun bende bu modeli kullanıyorum 3 aydır çok memnunum çok rahat oturması yaslanması falan7400'e Koçtaş'ta buldum önerdiğinizi hocam onu aldım teşekkür ederim.
Hayırlı olsun bende bu modeli kullanıyorum 3 aydır çok memnunum çok rahat oturması yaslanması falan.
Demek istediğinizi anlamadım ama sallanma rahatsızlık verecek şekilde mi rahat mıHocam tekrar rahatsız ediyorum koltuk geldi kurdum fakat şöyle bir şey soracağım otururken öne arkaya ve sağa sola sallanma oluyor mu sende çok hafif yoksa benim koltukta mi sıkıntı var. Ya da bu normal mi ben ilk defa kullandığım için mi garipsiyorum.
Demek istediğinizi anlamadım ama sallanma rahatsızlık verecek şekilde mi rahat mı?
Benimde öyle şimdi denedim problem olmaz hocam esnek bir yapıya sahip arkaya yaslanmada süspansiyonda falan problem yoksa sorun yoktur hocam alışırsınız zaten o sağ sola sallanma olayınada.Koltuğun rahatlığı konusunda sıkıntım yok hocam nasıl anlatılır emin değilim ama mesela otururken sağa veya sola doğru hefif yük bindirince çok olmasa da biraz yük bindirdigim yere doğru esniyor koltuk öyle çok rahatsız edici değil de normal mi diye merak ediyorum.
Benim de öyle şimdi denedim problem olmaz hocam esnek bir yapıya sahip arkaya yaslanmada süspansiyonda falan problem yoksa sorun yoktur hocam alışırsınız zaten o sağ sola sallanma olayınada.
Anladım teşekkürler hocam dediğim gibi sadece normal mi diye merak ettim ben ilk defa deneyimlediğimiçin için garipsedim sanırsam. Önerdiğin için ayrıca teşekkür ederim çok memnunum şu ana kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.