Hawk Fab V6 vs Hawk Fab V4 vs XPrime Titan vs xDrive Toryum

Bütçe
6000
Selamlar bu 4 koltuk arasında kaldım. Her bakımdan değerlendirirseniz veya kullanan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.

Hocam hangisini seçtin. Bende Hawk Fab V6 ile xDrive 15'li Plus arasında kaldım.

xDrive 15'li plusa bir göz atın derim hocam V6 gibi Full kumaş toryumda sadece vücudun temas ettiği yerler kumaş.

Hocam hangisini seçtin. Bende Hawk Fab V6 ile xDrive 15'li Plus arasında kaldım.

xDrive 15'li plusa bir göz atın derim hocam V6 gibi Full kumaş toryumda sadece vücudun temas ettiği yerler kumaş.

Daha karar veremedim hocam zaten fab serisinin bütün özellikleri aynı sadece rengi değişikmiş ama şu anda fab veya xDrive düşünüyorum kararsız kaldım.

Daha karar veremedim hocam zaten fab serisinin bütün özellikleri aynı sadece rengi değişikmiş ama şu anda fab veya xDrive düşünüyorum kararsız kaldım.

Hocam bende kararsız kaldım ya gidip denemem lazım müsait oldugum zaman hocam bir de forumlarda Hawk kullananlar tarafında daha çok kötü yorum görüyorum bir koltuk almak ne kadar zormuş.

Hocam fab V1-V6 bütün özellikleri aynı mı bir kullanıcı değil demiştide.

Hocam bende kararsız kaldım ya gidip denemem lazım müsait oldugum zaman hocam bir de forumlarda Hawk kullananlar tarafında daha çok kötü yorum görüyorum bir koltuk almak ne kadar zormuş.

Hocam fab V1-V6 bütün özellikleri aynı mı bir kullanıcı değil demiştide.

Bazı forumlarda da bütün özellikler aynı sadece renk değişik diyordu.

Bazı forumlarda da bütün özellikler aynı sadece renk değişik diyordu.

Hocam herkes farklı bir şey söylüyor gidip oradakilerle görüştüğüm zaman sana bilgi veririm 2 3 gündür araştırmadayım bende cidden çok kararsız kaldım.

Hawk'ın fab modellerini deneyimleyeceğim xDrive olarak da 15'li Plus modelini bende ilk baş toryum düşündüm ama bir kısmı deri bir kısmı kumaş olduğu için begenemedim sonra 15'li plusa geçtim isterseniz orada sizin için toryumla 15'li Plus'u deneyimleyip karşılaştırırım. Hawk'la XDrive'ı deneyimledikten sonra haber ederim hocam.

Hocam herkes farklı bir şey söylüyor gidip oradakilerle görüştüğüm zaman sana bilgi veririm 2 3 gündür araştırmadayım bende cidden çok kararsız kaldım.

Bende şu an kararsızım yarın İncehesap indiriminde Hawk Fab serisinden bir tanesi gelirse alıp denemek istiyorum memnun kalmazsam iade ederim zaten.

Bende şu an kararsızım yarın İncehesap indiriminde Hawk Fab serisinden bir tanesi gelirse alıp denemek istiyorum memnun kalmazsam iade ederim zaten.
Hocam büyük ihtimalle bana da v1'den V6 ya kadar özellikleri aynı gibi geliyor sadece rengi değişik eğer öyleyse ve Hawk almaya karar verirsem siyah v4'i alırım.

Son düzenleme:
Hocam büyük ihtimalle bana da v1'den V6 ya kadar özellikleri aynı gibi geliyor sadece rengi değişik eğer öyleyse ve Hawk almaya karar verirsem siyah v1'i alırım.

Şimdi kendi sitelerinden baktım malzemeleri ve santimleri aynı hepsinini büyük ihtimalle renk farkı var sadece başka bir fark göremedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı