Hawk Fab Vv5 vs xDrive 15'li vs XPrime king

Merhabalar. Bütçem 2000 civarı. Çok fazla model var, çok araştırma yaptım ancak doğal olarak uzun kullanım sonucunda neler yaşanabileceğini kestiremiyorum. Marka veya model olarak başlıkta belirttiklerimden farklı önerilere de açığım. Aradığım şeylerden en önemlisi diyebileceğim durum, 2 ay sonra gıcırdama yapmaya başlamayacak bir koltuk arıyorum. 'Oyuncu' koltuğu olması bile şart değil aslında ama makam koltukları bazen fazla yer kaplıyor veya bel-boyun destekleri gibi durumlar olmayabiliyor. Aynı fiyat bandında bu 3 modeli gözüme kestirdim, HAWK kullanıcıları genel olarak olumlu yorumlar yapmış. Marka algısı olarak diğerlerinden biraz daha kaliteli gibi geldi benim de gözüme ama tabi ki bu sadece önsezi. Kullanan veya kullanan tanıdığı olanlar, farklı önerileri olanlar, her şeye açığım. Acil sipariş vermem lazım, zaten 1-2 haftaya anca geliyor diye biliyorum. Teşekkürler.

Not: Deri veya suni deri yerine, kumaş tercihimdir. Terletmemesini isterim.

Fab V5'i 3-4 gündür kullanıyorum. Öncelikle kurması eziyet, kurulum videosu ve kurulumu anlatan bir kağıt mevcut ama çoğu şeyi atlıyor. Koltuğun oturma kısmı biraz geniş ama boy olarak gayet iyi. Zaten ben garip garip oturmayı sevdiğim için geniş olması daha çok hoşuma gitti. Rahatlık konusunda gayet iyi ama bel desteği sırtınızdan azıcık kayabiliyor, bu da biraz rahatsız ediyor. Almadan önce bir kaç video izledim ve herkes memmun gözüktüğü için aldım. Öbür koltukları bilmiyorum ama dediğiniz gibi kumaş öncelikli tercihiniz ise öneririm. Kargo konusunda 8-9 gün sonra kargoya verildi ve ondan sonra da UPS ile 2 günde geldi.

Fab V5'i 3-4 gündür kullanıyorum. Öncelikle kurması eziyet, kurulum videosu ve kurulumu anlatan bir kağıt mevcut ama çoğu şeyi atlıyor. Koltuğun oturma kısmı biraz geniş ama boy olarak gayet iyi. Zaten ben garip garip oturmayı sevdiğim için geniş olması daha çok hoşuma gitti. Rahatlık konusunda gayet iyi ama bel desteği sırtınızdan azıcık kayabiliyor, bu da biraz rahatsız ediyor. Almadan önce bir kaç video izledim ve herkes memmun gözüktüğü için aldım. Öbür koltukları bilmiyorum ama dediğiniz gibi kumaş öncelikli tercihiniz ise öneririm. Kargo konusunda 8-9 gün sonra kargoya verildi ve ondan sonra da UPS ile 2 günde geldi.
Ben de garip oturabiliyorum belli olmuyor ancak kaliteli ve ergonomik bir koltukta daha doğru oturabileceğimi düşünüyorum. Saatlerce PC başında olup, bel ve boyun ağrısı çekmek istemiyorum ve ayrıca almışken sağlam ve rahat bir kullanım deneyimi sunan bir şey almak istiyorum. Fab V5'i, rengi nedeniyle tercih edeceğim alırsam zaten. Diğer Fab modelleri ile arasında renk dışında bir farklılık var mı bilmiyorum. Müşteri temsilcisine sorduğumda yalnızca renk farkı mevcut bilgisini almıştım. Sizce şu an 2.200₺ fiyatı ile alınır mı? Birkaç gün önce 2.000₺ idi. Ben indirim beklerken bindirim geldi koltuğa alamadan :)

Sizce şu an 2.200₺ fiyatı ile alınır mı? Birkaç gün önce 2.000₺ idi. Ben indirim beklerken bindirim geldi koltuğa alamadan :)
Ben 2.099₺'ye almıştım, sonra dolar düşünce bir ara 1.999₺ oldu, ama şimdi 2.199₺ olsa bile bence hem kumaş olması hem de muadilleri ile aynı fiyatta olması ile almaya değer.

Ben 2.099₺'ye almıştım, sonra dolar düşünce bir ara 1.999₺ oldu, ama şimdi 2.199₺ olsa bile bence hem kumaş olması hem de muadilleri ile aynı fiyatta olması ile almaya değer.
Bakalım, Hawk Fab v5'e karar veriyorum gibi duruyor. Umarım üzmez.
@183189
Ben de garip oturabiliyorum belli olmuyor ancak kaliteli ve ergonomik bir koltukta daha doğru oturabileceğimi düşünüyorum. Saatlerce PC başında olup, bel ve boyun ağrısı çekmek istemiyorum ve ayrıca almışken sağlam ve rahat bir kullanım deneyimi sunan bir şey almak istiyorum. Fab V5'i, rengi nedeniyle tercih edeceğim alırsam zaten. Diğer Fab modelleri ile arasında renk dışında bir farklılık var mı bilmiyorum. Müşteri temsilcisine sorduğumda yalnızca renk farkı mevcut bilgisini almıştım. Sizce şu an 2.200₺ fiyatı ile alınır mı? Birkaç gün önce 2.000₺ idi. Ben indirim beklerken bindirim geldi koltuğa alamadan :)
Merhaba, güncel deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Duruma göre sipariş vericem bugün veya yarın. Çok düşündüm, beni kendine en çok çeken model Fab V5, tüm markalara modellere vs. baktım. Fiyatına göre yorumları en olumlu, en sorunsuz model sanırım.

Bakalım, Hawk Fab v5'e karar veriyorum gibi duruyor. Umarım üzmez.
@183189

Merhaba, güncel deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Duruma göre sipariş vericem bugün veya yarın. Çok düşündüm, beni kendine en çok çeken model Fab V5, tüm markalara modellere vs. baktım. Fiyatına göre yorumları en olumlu, en sorunsuz model sanırım.

Hocam dediklerimin hepsi hala geçerli ek olarak sorun falan çıkmadı gayet memmunum.

Hayırlı olsun. Kendim fab V4 kullanıyorum çok iyi koltuk. Diğer arkadaşın aksine kurması bana çok kolay geldi ve kısa sürdü daha önce hiç koltuk kurmamıştım. Benim tek sıkıntım bakım yapmadığım için gıcırdamaya başlaması. Ben alırken içinden bakım seti çıkmıyordu şu anda çıkıyor o set ile belirli aralıklarla bakım yapmayı aksatmayın. Bunu söylemek için geç ama İstanbul'da oturuyorsanız dükkanlarına gidip deneyebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı