Hawk Fame modeli nasıldır?

Bütçe
Maksimum: 8.000TL

cheworter

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, şu an YKS'ye çalışıyorum ve YKS'den sonra da uzun yıllar kullanabileceğim bir koltuk bakıyorum. Koltuğun sağıyla soluyla fazla oynamam, hatta ayarımı bulduktan sonra hiçbir şeyini bir daha oynamam bile.
Şu an aklımda Hawk Fame modeli var. Başka önerileriniz olursa önerilerinize açığım.

Merhabalar, şu an YKS'ye çalışıyorum ve YKS'den sonra da uzun yıllar kullanabileceğim bir koltuk bakıyorum. Koltuğun sağıyla soluyla fazla oynamam, hatta ayarımı bulduktan sonra hiçbir şeyini bir daha oynamam bile.
Şu an aklımda Hawk Fame modeli var. Başka önerileriniz olursa önerilerinize açığım.
Hawkın bu bütçede ki modelleri fazla sert ve sorunlu. Xdrive 15li plus bakabilirsiniz.

Hawk'ın bu bütçede ki modelleri fazla sert ve sorunlu. xDrive 15'li Plus bakabilirsiniz.

Hiçbir şekilde katılmıyorum fame ametist kumaş rengi kullanıyorum yaklaşık 1yıldır aşşrıı memnunum sadece bel yastığı biraz sert onun dışında her şeyi mükemmel hiçbir sıkıntı yaşatmadı sadece kurulumu kısmında sorunlar yaşanılabilir fakat bayağı kaliteli bir ürün.

Hawk'ın bu bütçede ki modelleri fazla sert ve sorunlu. xDrive 15'li Plus bakabilirsiniz.

Hocam inanın şu an oturduğum sandalyeden sonra hiçbir şey bana sert gelmez bildiğiniz tahtada oturuyorum. Dediğiniz modele bakacağım ancak ne gibi sorunları vardı Hawk'ın? Ayrıca XDrive'ın Anka modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Uzun yıllar kullanabileceğim bir şey arıyorum ve yapay zeka Fame, 15'li, Anka arasından ısrarla Anka'yı öneriyor.

Hiçbir şekilde katılmıyorum fame ametist kumaş rengi kullanıyorum yaklaşık 1yıldır aşşrıı memnunum sadece bel yastığı biraz sert onun dışında her şeyi mükemmel hiçbir sıkıntı yaşatmadı sadece kurulumu kısmında sorunlar yaşanılabilir fakat bayağı kaliteli bir ürün.
Hocam yapay zekaya Xdrive koltuklarla karşılaştırttım. Uzun yıllar kullanabileceğim bir şey arıyorum ve Fame için kullanım ömrü daha kısıtlı diyor. Dezavantaj olarak ince olduğunu, malzeme kalitesinin kötü olduğunu ve zamanla süngerlerin şekillerinin bozulduğunu söylüyor. Ayrıca oturma yerinin sağında ve solundaki boşlukların rahatsız ettiğini söyleyen birkaç yorum okudum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Hocam inanın şu an oturduğum sandalyeden sonra hiçbir şey bana sert gelmez bildiğiniz tahtada oturuyorum. Dediğiniz modele bakacağım ancak ne gibi sorunları vardı Hawk'ın? Ayrıca XDrive'ın Anka modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Uzun yıllar kullanabileceğim bir şey arıyorum ve yapay zeka fame, 15'li, Anka arasından ısrarla Anka'yı öneriyor.

Hocam yapay zekaya xDrive koltuklarla karşılaştırttım. Uzun yıllar kullanabileceğim bir şey arıyorum ve fame için kullanım ömrü daha kısıtlı diyor. Dezavantaj olarak ince olduğunu, malzeme kalitesinin kötü olduğunu ve zamanla süngerlerin şekillerinin bozulduğunu söylüyor. Ayrıca oturma yerinin sağında ve solundaki boşlukların rahatsız ettiğini söyleyen birkaç yorum okudum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Zio'nun koltukları guzeldir kendim Hawk Future kullanıyorum gayet memnunum 2 yıl garantili oldugu için ücretsiz parça gönderimide var fame modelinde ise koltuğun yanlari bos yani bacağın onun arasına girerse rahatsiz olur musunuz bilemem aklinizda bulunsun gene de.

Zio'nun koltukları guzeldir kendim Hawk Future kullanıyorum gayet memnunum 2 yıl garantili oldugu için ücretsiz parça gönderimide var fame modelinde ise koltuğun yanlari bos yani bacağın onun arasına girerse rahatsiz olur musunuz bilemem aklinizda bulunsun gene de.
Hawkta iyi ama Zioya da bakın derim.
Zio'dan önerebileceğiniz bir şeyler var mı peki hocam bütçeme göre?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı