Hawk Gaming Chair "future fab" inceleme

Hocam sizce fiyatına değer mi 8K? Onun yerine Zio mu daha mantıklı? Hocam fiyatında değilim de mağazalarına uzağım hangisi rahat onu bilmediğim için soruyorum? Zio deneme şansınız oldu mu?
8kya değmez. Yukarıda yazılanlara itafen

-Boyun yastığı cidden berbat. Sadece iki gün kullandım.
-Bence oturma ve sırt dayama yeri çok rahat ve koltuk malzeme olarak çok kalitel (aynı şekilde mekanizması) ancak bel ortopedik değil. Yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum.

ben 4500e almıştım ve değerdi ancak şu fiyatına değmez.

Hocam koltuğu mu değiştireceksiniz?

Hocam merhaba aynı koltuğu bende satın aldım fakat kalçamda yoğun bir ağrı hissediyorum ve oturdukça daha fazla oluyor, tam oturma kısmına elimle bastırdığım zaman çok da yumuşak değil hatta sert bir yapıyı hissediyorum. Acaba bu yaşadıklarım normal mi? İade etmeli miyim yoksa vücudun alışma gibi bir durumu olur mu?

Tuhaf, yaklaşık 11 aydır kullanıyorum zamanla oluşan hafif gıcırdamalar dışında bir sorun yaşamadım, sorunlu ürün mü geldi size acaba? Bundan önce ne kullanıyordunuz?

Tuhaf, yaklaşık 11 aydır kullanıyorum zamanla oluşan hafif gıcırdamalar dışında bir sorun yaşamadım, sorunlu ürün mü geldi size acaba? Bundan önce ne kullanıyordunuz?

Hocam çok gariptir ki çok kötü bir koltuk kullanıyordum, aldığım zaman çok fazla rahat hissedeceğimi düşünüyordum fakat hiç öyle olmadı acaba vücudumdan dolayı mı bunu yaşıyorum ve alışmak mı gerekiyor acaba.

@GravediggerDemon hocam acaba sizle iletişim kuracağım herhangi bir iletişim adresi verebilir misin Discord Instagram mail herhangi birisi olur? Acaba video atsam kendi koltuğunuz ile karşılaştırsanız olur mu?

ig: k.talha321, kendim normal tahta misafir odası sandalyesinden bu koltuğa geçince bel ve kalça kısmı ağrılarımdan kurtulmuştum şuanda bu koltuğun üstünde oturarak yazıyorum yine aşırı rahat bir koltuk değil farkındayım zaten bilerek böyle üretiliyor (odaklanma kondisyonu için) ama insanın biryerini ağrıtacak sertlikte de üretmezler asla

2 aydır Hawk Future Black kullanıyorum yaşadığınız sorun değil, koltugun oturak kısmının biraz sert ve kalın yoğun olması koltugu uzun omurlu ve oturdugun sekle gore olmasını saglar bu da Visco sungerın ıyı yanıdır oturdugun seklı alır bu cok ıyı bır ozellık, ılk oturdugun zaman sert gelmesı normal fakat zamanla düzeliyor yumusacık koltuklar uzun omurlu olmaz ve gitgide yumusayıp halıya oturur gibi hissetirir. Hawk Future ve future Pro serisinde secret lab a ait olan mekanızma ve süngerin kalitesini de ürün üretir baktıgındakı benzerlikleri görüceksin future ve future Pro ithal ve kaliteli malzemelerden üretiliyor. Gönlün rahat olsun iyi kullanımlar.

Hocam hala kullanıyor musunuz memnun musunuz almayı düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…